A fost prins cel care o urmărea pe Serena Williams

Urmăritorul jucătoarei americane a fost arestat miercuri, în jurul orei 2 noaptea, în Palm Beach Gardens şi a fost pus sub acuzaţia de hărţuire. Poliţiştii au descoperit în maşina lui o scrisoare în care-şi mărturisea iubirea eternă pentru Serena, ba mai mult a încercat să-i convingă pe oamenii legii că sentimentul este reciproc.

Ouedraogo, care avea asupra lui o licenţă de şofer de taxi din Texas, a fost oprit de bodyguarzii Serenei care l-au recunoscut după informaţiile primite în ultima vreme de la poliţie.

Obsedatul o urmărea de aproape un an pe Serena, prin toată America, iar când a fost întrebat de unde ştia să fie exact la locul potrivit, el a spus că afla de pe Twitter! Anul trecut, în octombrie, avocatul jucătoarei, Malcolm Cunningham, a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Ouedraogo după ce acesta a urmărit-o la o întîlnire cu agentul ei în Los Angeles. Atunci, Cunningham le-a spus poliţiştilor că Ouedraogo s-a dat, de asemenea, drept asistentul Serenei în Tampa, la începutul acestui an, în timp ce ea se afla la cumpărături la Home Shopping Network. Iar ea s-a trezit cu el în cabina de probă!

De atunci, a mai urmărit-o de câteva ori şi, prin diverse canale, îi reamintea jucătoarei americane că sunt suflete pereche şi le este scris să fie împreună!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg