A murit tatăl Cameliei Potec. Reacția plină de durere a sportivei. A plecat de la Jocurile Olimpice!


    Camelia Potec alături de tatăl ei Foto: Arhivă personală
Camelia Potec alături de tatăl ei Foto: Arhivă personală

Tatăl Cameliei Potec a murit vineri, 30 iulie, lavârsta de 67 de ani, potrivit anunțului făcut pe Facebook de fratele campioanei olimpice, Alexandru Potec. De asemenea, și sportiva a confirmat trista veste printr-un mesaj dureros publicat în mediul online.

„Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tată și bunic, Ing. Grigore Potec. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 1.08.2021, la orele 13.00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec, fratele Cameliei.

Grigore Potec a fost găsit fără suflare în propria casă, după ce a suferit un infarct, informează debraila.ro. Camelia Potec, președinta Federației de Natație, a plecat de urgență din Japonia, de la Jocurile Olimpice, la aflarea veștii dureroase, transmite și gsp.ro.

Campioana a avut și o reacție sfâșietoare în mediul online, după ce s-a aflat că tatăl ei nu mai este printre noi, „NUUUUUUUUUUUUU!!!!! NU POOOOT, NU VREAAAAU, NU CREEEEDDDD! ȚIPETE DE DURERE ȘI DORINȚA DE AJUTOR, AJUTOR PE CARE ȘTIU CĂ NU O SĂ-L PRIMIM! SPER CA DUMNEZEU SĂ TE BINECUVÂNTEZE CA SĂ POȚI AVEA GRIJĂ DE NOI ÎN CONTINUARE, TATI! TE IUBESC CU TOATĂ FIINȚA MEA!”, a notat pe Instagram Camelia Potec, mesajul fiind scris cu majuscule.

În 2019, tatăl Cameliei Potec a fost operat de urgență chiar de ziua lui de naștere, fără ca familia să dezvăluie atunci motivul intervenției chirurgicale.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg