A primit-o cadou, iar acum s-a îmbogățit: cu cât a vândut un fan mingea de la idolul său

64.000 de dolari - atât valorează o minge de golf, oferită de Tiger Woods unui fan, în urmă cu zeci de ani. În 1997, legendarul jucător s-a gândit să-i facă o bucurie unui copil și i-a dat cadou o minge de golf semnată de el.

image

Se întâmpla la turneul Masters, din acel an, chiar în ultima rundă a victoriei sale, iar 26 de ani mai târziu, gestul i-a adus o avere fanului său. Căci, între timp, mingea a fost vândută cu 64.124 de dolari, echivalentul a 58.781 de euro, în cadrul unei licitații semnate de Golden Age Auctions, notează presa franceză. 

Unul dintre cei mai bogați sportivi de pe Planetă 

Înapoi în timp, Tiger Woods i-a înmânat mingea lui Julian Nexsen, pe atunci un copil de doar nouă ani. Pe atunci în vârstă de 21 de ani, Tiger Woods câştiga primul dintre cele 15 titluri majore ale sale la Masters, cu o marjă record de 12 lovituri şi reușea să se remarce drept cel mai tânăr jucător de golf, care a triumfat la Augusta National. De atunci, fanul a ținut bine suvenirul de la idolul său, pentru ca, în cele din urmă, să obțină o sumă impresionantă de bani de pe urma lui. Concret, licitaţia pentru mingea Titleist, care poartă inscripţia „Tiger”, a început de la 500 de dolari, la finele lui martie, după ce Julian Nexsen a postat-o pe un site de profil. 
Între timp ajuns la 48 de ani, Tiger Woods este unul dintre cei mai bogați sportivi din întreaga lume, averea sa atingând impresionanta sumă de 1,1 miliarde de dolari, acumulați numai din sport. De altfel, acesta este considerat unul dintre ce mai buni jucători de golf din toate timpurile, numele său fiind sinonim cu o sumedenie de performanțe din acest sport elitist. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net