Adina Diaconu a luat lecții de machiaj între două antrenamente

image
Adina Diaconu, în timpul ședinței de machiaj

Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis de masă din România a învățat trucuri și secrete din arta machiajului de la un profesionist în domeniu.

Adina Diaconu, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din noua generație, a lăsat paleta și sala de antrenament și s-a relaxat la o ședință de machiaj profesional. Laura Atanasoaie, make-up artist, a învățat-o pe frumoasa sportivă trucuri și secrete din arta machiajului. „A fost o zi specială pentru mine pe care am petrecut-o nu în sală, ci în studio unde m-am simțit foarte bine. Am învățat tehnici noi, mici secrete care mă vor ajuta de acum înainte și sunt foarte bucuroasă de rezultatul obținut. Am dorit să învăț cum să folosesc tușul și în general am vrut să învăț tehnica machiajului ochilor”, a declarat Adina Diaconu, încântată de experiență.

image
Adina Diaconu, în timpul ședinței de machiaj

Pe cât este de talentată la tenis de masă, pe atât este de frumoasă! Pentru că petrece foarte mult timp în sala de antrenament, Adina se machiază discret. „Încerc să am tot timpul un look natural, atunci când mă machiez prefer să o fac cât mai bine si profesionist”, spune sportiva, care speră ca într-o zi să-și îndeplinească visul de a-și deschide un salon. „Voiam să am salonul meu de înfrumusețare. Apoi am ales sportul, dar de ce nu, în viitor pot să îmi deschid propriul meu salon”, a destăinuit Adina.

image
Adina Diaconu are calități de fotomodel

Pe plan profesional, pentru tânăra sportivă urmează o perioadă de foc. În iulie va participa cu naționala feminină la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar în septembrie vine la Cluj la Campionatele Europene. Atât pentru Tokyo cât și pentru Cluj, Adina și-a trasat obiective clare: vrea medalii din cele mai strălucitoare. Adevărul este că ea e obișnuită cu succesele, cucerind, până la 21 de ani, sute de trofee în competițiile interne și internaționale la toate categoriile de vârstă la care a participat.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
hacker foto pixabay
amalia puflea sol gimnastica jpeg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg