Adrian Aciobăniței e campion al Franței la volei

image
Adrian Aciobăniței cu trofeul de campion al FranțeiFOTO: Facebook

Internaţionalul român Adrian Aciobăniţei (23 de ani) a cucerit titlul de campion al Franţei la volei cu formaţia AS Cannes.

În finala play-off-ului, Cannes a învins cu scorul general de 2-1 pe Chaumont, meciul decisiv fiind de-a dreptul dramatic. ”Dragonii” din Cannes au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0 la seturi şi au salvat apoi trei mingi de meci în actul al patrulea înainte de a se impune cu scorul de 3-2 (23-25, 15-25, 25-16, 27-25, 15-9).

Titular pe postul de extremă, Adrian Aciobăniţei a fost al doilea marcator al echipei, cu 16 puncte, dar el a fost în întreg campionatul unul dintre jucătorii care au contribuit cel mai serios la succesele echipei în acest sezon încheiat cu cucerirea primului titlu pentru Cannes după o pauză de 16 ani. În total, clubul francez a triumfat în întrecerea internă de 10 ori.

Pentru Adrian Aciobăniţei, desemnat în 2020 cel mai bun voleibalist român de către Federaţia Română de Volei, urmează o perioadă plină de meciuri alături de naţionala masculină, care este implicată în următoarea lună atât în preliminariile Campionatului European 2021, cât şi în participarea la Golden League.

În calificările pentru EuroVolley 2021, România face parte din grupa preliminară E, alături de Albania, Elveţia şi Slovacia. Sistemul de calificare presupune disputarea a două turnee, primul fiind programat la Nitra (Slovacia) în perioada 6-8 mai, iar cel de-al doilea la Ploieşti, între 14 şi 16 mai. Turneul final va avea loc în luna septembrie.

Apoi, România va participa la Golden League, care programează două turnee. Primul va avea loc în Olanda (28-30 mai), iar al doilea în Ucraina (4-6 iunie). Adversarele României vor fi Olanda, Ucraina şi Slovacia. Turneu Final Four va avea loc în luna iunie.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (4) jpg
cub alina sorescu png
Așa arată gândacul din care se obține colorantul alimentar numit carmin sau E120 FOTO Wikipedia
carutas vs renault zoe captura video tik tok
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg