Alarmă la echipa de Fed Cup


    Irina Begu va fi  liderul echipei  noastre contra  Belgiei
Irina Begu va fi liderul echipei noastre contra Belgiei

Tenisul autohton a intrat în febra meciului de Fed Cup dintre România şi Belgia. O partidă crucială pentru viitorul tenisului feminin românesc, care încearcă să revină între cele mai valoroase 8 naţiuni ale lumii.

Din păcate, veştile venite din jurul echipei noastre nu sunt deloc încurajatoare. După ce Simona Halep, liderul formaţiei şi a patra jucătoare a lumii, a anunţat că nu va putea juca, fiind accidentată la genunchi, se pare că şi a doua rachetă a României, Irina Begu, are probleme de sănătate. „Veştile nu sunt foarte bune. Am auzit că nici Begu nu se simte prea bine. Luni nu poate să facă antrenament. Meciul cu Belgia oricum era greu. Ştim cine sunt şi cât de bine joacă”, a declarat căpitanul nejucător al echipei noastre, Ilie Năstase, la ProTV. Primul lider mondial din istoria tenisului masculin a decis deja cine va juca în meciurile de simplu pentru echipa noastră, dar şi cine va face pereche la dublu: „La dublu jucăm cu Monica Niculescu şi Irina Begu. La simplu, vor juca Begu şi Sorana Cîrstea. Asta doar dacă poate Begu. Altă variantă? Fac eu operaţie de schimbare de sex şi joc. Probabil o să joace Ţig dacă se îmbolnăvesc toate”, a spus Năstase la ProTV.

Partida dintre România şi Belgia, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, va avea loc la sala Polivalentă din Bucureşti în zilele de sâmbătă şi duminică. 

Echipa României

  • Irina Begu (29 WTA)
  • Monica Niculescu (39 WTA)
  • Sorana Cîrstea (62 WTA)
  • Patricia Ţig (106 WTA)
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg