Alearg─â ├«n inima Carpa╚Ťilor pentru sportivii paralimpici

16 mai 2019
image
O parte dintre sus╚Ťin─âtorii DHL Carpathian Marathon 2019

Ajuns la edi╚Ťia aniversar─â cu num─ârul 10, DHL Carpathian Marathon este sus╚Ťinut de sportivi ╚Öi persoane publice, care au decis s─â fie al─âturi de evenimentul care ofer─â ╚Öansa unei aventuri de 10, ├«n inima Carpa╚Ťilor. Ace╚Ötia sus╚Ťin, astfel, ╚Öi cauza sportivilor paralimpici rom├óni ├«n drumul spre Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Pasiona╚Ťi de alergare, profesioni╚Öti sau amatori, iubitorii de sport ╚Öi de natur─â sunt a╚Ötepta╚Ťi pe 22 iunie, la Cheile Gr─âdi╚Ötei Fundata, s─â se alinieze la start la una dintre probele de Maraton, Semimaraton sau ╚śtafet─â. Cei mici, cu v├órsta ├«ntre 5 ╚Öi 13 ani, se pot ├«nscrie la Crosul Copiilor. DHL Carpathian Marathon powered by MPG sus╚Ťine sportul ╚Öi dezvoltarea armonioas─â a copiilor ╚Öi a tinerilor, a╚Öa ├«nc├ót ofer─â ├«nscriere gratuit─â tuturor participan╚Ťilor sub 18 ani!

Sportivi de top, campioni iubi╚Ťi ├«n ├«ntreaga lume, persoane publice ╚Öi bloggeri, adep╚Ťi ai unui stil de via╚Ť─â echilibrat ╚Öi s─ân─âtos, s-au al─âturat comunit─â╚Ťii DHL Carpathian Marathon. Printre ei, se num─âr─â: Constantina Di╚Ť─â, Andreea R─âducan, Gabriela Szabo, Monica Ro╚Öu, Drago╚Ö Bucurenci, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Sonia Argint Ionescu, Carmen Negoi╚Ť─â, Nicolle St─ânese, Chef Simona Pope, Dr. ╚śerban Damian, Ellie White, Eli Roman,  Florentina Opri╚Ö ╚Öi Cristian ╚śimonca (bloguluotrava.ro). O parte dintre ei se vor falinia la start, pe 22 iunie, iar mesajul lor este comun: ÔÇŁOfer─â-╚Ťi ╚Öansa unei aventuri de 10 ╚Öi d─â mai departe binele!ÔÇŁ To╚Ťi participan╚Ťii vor alerga ╚Öi anul acesta pentru sportivii paralimpici rom├óni, scopul fiind de a str├ónge o sum─â c├ót mai mare, pe care s─â o don─âm Comitetului Na╚Ťional Paralimpic. 

Constantina Di╚Ť─â, singura campioan─â olimpic─â la maraton a Rom├óniei, va participa ╚Öi ├«n acest an la eveniment: ÔÇťSunt foarte ├«nc├óntat─â s─â fiu din nou al─âturi de DHL Carpathian Marathon powered by MPG, la o edi╚Ťie cu totul special─â, aniversar─â! ├Ämi place foarte mult s─â alerg pe trasee montane ╚Öi ├«mi doresc ca pe 22 iunie s─â pot alerga la proba de semimaraton. Apreciez foarte mult cauza pe care DHL Carpathian Marathon powered by MPG continu─â s─â o sus╚Ťin─â. Sportivii paralimpici rom├óni chiar au nevoie de tot sprijinul nostru! Ei merit─â s─â ╚Ťinteasc─â c├ót mai sus ╚Öi noi s─â le oferim puterea ╚Öi ╚Öansa de a-╚Öi urma visurileÔÇŁ, a precizat ea.

ÔÇŁM─â al─âtur cu drag, ╚Öi la edi╚Ťia din acest an, unui eveniment de care m─â leag─â multe amintiri frumoase. DHL Carpathian Marathon powered by MPG e mai mult dec├ót o curs─â de alergare, e ╚Öansa de a te bucura de Carpa╚Ťii Rom├óniei, de a cunoa╚Öte iubitori ai acestui sport, de a tr─âi adrenalina pur─â ╚Öi de a contribui la visul sportivilor paralimpici rom├óni, cauza social─â a evenimentului. Sus╚Ťin cu bucurie un astfel de eveniment, care ├«ndeamn─â la sport ╚Öi la fapte bune!ÔÇŁ, a declarat Gabriela Szabo.

ÔÇŁPovestea DHL Carpathian Marathon a ajuns la cea de-a zecea edi╚Ťie, ceea ce ne face s─â fim foarte m├óndri. Tradi╚Ťia ╚Öi implicarea social─â sunt elementele care fac acest eveniment aparte, fiind unul dintre primele evenimente de alergare montan─â din Rom├ónia ce ╚Öi-a p─âstrat ADN-ul de-a lungul timpului. Particip ├«n fiecare an la proba de ╚Ötafet─â ╚Öi m─â ├«ncarc cu energie pozitiv─â de la miile de participan╚Ťi! M─â bucur c─â ╚Öi anul acesta, pentru al cincilea consecutiv, vom sus╚Ťine sportivii paralimpici, astfel ├«nc├ót ei s─â aib─â ╚Öansa de a participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020 ╚Öi de a reprezenta Rom├ónia cu succes. Ne vedem la linia de start, pentru o experien╚Ť─â de nota 10!ÔÇŁ, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Rom├ónia.

├Änscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continu─â pe www.maratondhl.ro, sec╚Ťiunea ├Änscriere! P├ón─â pe 31 mai, pute╚Ťi beneficia de pachetul Regular, la pre╚Ťul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice ╚Öi 140 lei / participant pentru companii. Dup─â 1 iunie, ├«nscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice ╚Öi de 160 lei / participant pentru companii.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
raikkonen kimi gettyimages 1279628813 jpeg
simona halep jpg
FotoJet jpg
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg