Alexander Zverev, campionul bătăuș

Ultima actualizare:

    Alexander Zverev cu trofeul pe care l-a mai cucerit și în 2018FOTO: EPA
Alexander Zverev cu trofeul pe care l-a mai cucerit și în 2018FOTO: EPA

Turneul Campionilor la tenis are un nou câștigător. Germanul Alexander Zverev, ocupantul locului 3 ATP, a cucerit pentru a doua oară trofeul, încheind astfel fericit un an foarte agitat în afara terenului.

În finala disputată la Torino, Zverev și-a luat revanșa în fața rusului Daniil Medvedev, care îl învinsese în faza grupelor și, cu o victorie în două seturi, 6-4, 6-4, a pus pentru a ridicat pentru a doua oară deasupra capului trofeul Turneului Campionilor. Prima dată, făcuse acest lucru în 2018.

Astfel, germanul a încheiat cu zâmbetul pe buze un an în care a avut mult de furcă din cauza comportamentului său din afara terenului. În vară, a fost acuzat de fosta lui iubită, și ea tenismenă, Olga Sharypova, de violență domestică. ”Prima oară când m-a lovit eram la Monaco. Ne-am certat, eram pe hol. M-a apucat de cap și m-a izbit de perete. Am leșinat, am rămas inconștientă, iar când mi-am venit în fire el a inventat o poveste că l-am atacat și că nu mi-a făcut nimic. Apoi a fost un incident în Maldive, m-a umilit în fața prietenilor. Iar în 2019, la Mastersul de la Shanghai, eram cu o prietenă la un salon de cosmetică și am început să primesc mesaje de la el. Se enervase pentru că lăsasem un bol de fructe pe masă și nu era curat. Când m-am întors la hotel, a vorbit extrem de urât cu mine. De aceea, am avut un moment de criză și mi-am injectat insulină, nu mai voiam să mă lupt. Când s-a întors mi-a dat niște glucoză și s-a înfuriat urlând la mine că de ce vreau să-i fac asta și să mor în camera lui”, a declarat tenismena pentru revista ”Slate”. Cei doi s-au despărțit în 2019, iar cazul e anchetat din vară de cei de la ATP, care nu au ajuns la nici o concluzie.

Anul acesta, Zverev a devenit și tată. Fosta lui iubită, fotomodelul german de origine română Brenda Patea, care s-a despărțit de el în vara anului trecut, a născut în martie o fetiță, care este a lui. Ea a declarat că nu mai putea sta împreună cu Alexander din cauza stilului său de viață, de sportiv profesionist care vrea ca toată lumea să se subordoneze activității sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net