Alina Dumitru si Mutu, cetaţeni de onoare ai Buşteniului

Cei doi au fost întâmpinaţi de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, cu pâine, sare şi afinată. Acordarea acestui titlu presupune, de asemenea, ca amândoi să primească un teren de 500 de metri pătraţi în staţiunea Buşteni, teren pus la dispoziţie de autorităţile locale.

Mutu a menţionat că deşi nu ştie să schieze şi nu are voie să practice schiul, fiul său Mario va fi încântat de faptul că va putea să schieze la Buşteni. În schimb, Mutu a spus că va veni să se relaxeze.

Alina Dumitru a primit flori din partea băieţilor din Buşteni, iar Adrian Mutu din partea fetelor.

Alina Dumitru şi Adrian Mutu s-au întâlnit cu consilierii locali în clădirea Primăriei şi vor participa la o recepţie oferită în cinstea lor.

Alte personalităţi precum Lucian Bute, Adrian Diaconu, campionul la bob Ion Panţuru, soprana Angela Gheorghiu, Cornelia şi Lupu Rednic sunt cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni, fiecare dintre ei primind terenuri în staţiune.

Savin a spus că ideea de a acorda titluri de cetăţean de onoare i-a venit la începutul anilor 1990, când a vizitat Italia şi văzut că la Capri foarte multe vedete au case pentru că au primit de la autorităţile locale terenuri, această metodă fiind un mod de promovare a acelei regiuni.

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg