Ana Bogdan are noroc: Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros și ea continuă cursa

Ultima actualizare:

    Ana Bogdan FOTO: EPA
Ana Bogdan FOTO: EPA

Japoneza Naomi Osaka a anunțat că se retrage de la Roland Garros, afectată de polemica iscată atunci când a decis să boicoteze presa. Drept urmare, Ana Bogdan a devenit prima jucătoare de la Paris calificată în turul III al turneului.

“Cred că cel mai bun lucru ce îl pot face este să mă retrag de la Roland Garros. Pentru toţi jucătorii şi pentru sănătatea mea mintală este să mă retrag pentru ca toată lumea să se poată concentra la turneu. Nu am vrut niciodată să distrag atenţia de la turneu şi recunosc că momentul nu a fost ideal”, a declarat Osaka.

Ea a spus că a trecut prin mai multe stadii de depresie după US Open 2018 şi că este o persoană introvertită, care cu greu îşi poate stăpâni anxietatea în public. “Îmi cer scuze faţă de presa tenisului, care mereu a fost bună cu mine. Dar nu este în felul meu să vorbesc în public şi mereu mi-e teamă. La Paris, m-am simţit vulnerabilă şi am crezut că este mai bine să evit presa. Am spus că eu cred că regulile sunt învechite şi am vrut să ştie toată lumea”, a mai menţionat sportiva.

În urma acestei retrageri, Ana Bogdan, viitoarea adversară a asiaticei, a obținut calificarea în turul al treilea fără să joace, aceasta fiind cea mai bună performanță înregistrată de ea la turneul parizian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net