Andrei Stoica rămâne campion mondial Superkombat!


    Andrei Stoica
Andrei Stoica

Luptătorul Andrei Stoica rămâne campion mondial Superkombat la categoria super cruiser după ce l-a învins prin KO pe olandezul Fred Sikking.

Sportivul în vârstă de 28 de ani şi-a doborât adversarul în prima repriză cu un croşeu de stânga, care i-a adus a 40-a victorie din carieră şi a 25-a înainte de limită.

În co-main-event-ul galei, Raul Cătinaş a revenit în ring după o pauză de un an şi jumătate, reuşind să-l învingă prin KO pe rusul Viktor Bogutzki, în timp ce Bogdan Stoica s-a impus la decizie în faţa surinamezului Fabio Kwasi, iar în luna octombrie va lupta din nou pentru centura mondială, pierdută în decembrie 2013.

O altă victorie importantă obţinută de români a fost cea obţinută de Alex Filip, care l-a învins pe turcul Atakan Arslan, locul 14 în lume la categoria supermijlocie, judecătorii având nevoie de o repriză de departajare pentru a stabili învingătorul.

Robert Dorin a reuşit la rândul său un succes important, după ce a fost declarat câştigător cu turcul Gokhan Gedik, cel care îl făcuse KO în gala precedentă pe Cristian Ristea.

La gala de la Mamaia au asistat fostul luptător Remy Bonjasky, actriţa americană Kristanna Loken, Prinţesa Lia şi Prinţul Paul al României.

Evenimentul transmis în direct în 93 de ţări şi care a avut ca scop promovarea staţiunii Mamaia, fiind inclus în seria Mamaia Style, a fost ultimul pus în scenă de Eduard Irimia în 2015 în România.

Următoarea gală Superkombat va avea loc la Milano, iar marea finală a anului este programată să se desfăşare la Luanda, Angola.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
Carnati traditionali FOTO Shutterstock jpg
Portugalia Coreea de Sud FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png