Antrenorul HCM Constanţa a fost găsit mort. S-a înecat cu propria vomă!

simeon stalpnicul png

Zoran Kurtes, antrenorul echipei de handbal masculin HCM Constanţa, a fost găsit mort azi-noapte în hotelul Flora din staţiunea Mamaia. Acesta a decedat în timp ce se uita la un meci de baschet.

UPDATE Tehnicianul sârb s-a înecat cu propria vomă, spun medicii care au făcut autopsia.

„Antrenorul a murit prin asfixie mecanică, prin aspirare de conţinut gstric", a declarat Marius Popa, purtătorul de cuvânt al Seviciului de Medicină Legală Constanţa. Trupul neînsufleţit al antrenorului va fi trasnportat în Serbia, într-un sicris sigilat.

UPDATE Camera de hotel în care a decedat antrenorul echipei HCM Constanţa a fost sigilată.

La morga Cimitirului Central Constanţa este aşteptat să sosească din moment în moment fratele antrenorului.

UPDATE Trupul neînsufleţit al lui Zoran Kurtes va fi tranportat în Serbia, după ce medicii legişti constănţeni vor efectua necropsia. Bărbatul a lăsat în urmă doi băieţi orfani, unul în vârstă de 9 ani şi celălalt de 16 ani.

Echipa de handbal HCM Constanţa câştigase în urmă cu două zile al cincilea titlu de campioană a României. „Era antrenor de doi ani la Constanţa şi din cele cinci titluri ale echipei, antrenorul sârb câştigase două, în 2009 şi în 2010", a spus Ali Nurhan. Ultimul meci pe care l-a avut Zoran Kurtes cu Handbal Club Municipal Constanţa a fost joi seara, când a jucat cu echipa Dinamo. Următorul meci al antrenorului sârb ar fi trebuit să se joace săptămâna viitoare la Braşov.

Era sănătos tun

UPDATE Zoran Kurtes a decedat vineri noaptea, la ora 22.55.

„Se afla în camera de hotel împreună cu un prieten sârb. Am murit în timp ce se uita la un meci de baschet. Colegul lui a auzit doar un horcăit", a spus Ali Nurhan, directorul executiv al HCM Constanţa.

„Este o mare pierdere. Nimeni nu se aştepta să moară atât de tânăr, mai ales că nimeni nu l-a auzit niciodată să se vaite de ceva. Era un tip care făcea foarte mult sport, care era cumpătat, nu fuma", a mai spus directorul executiv al echipei de handbal.

Antrenorul sârb în vârstă de 44 de ani era cazat în camera numărul 13 şi a murit în urma unui stop cardio-respirator, scrie Adevărul.

Cel care a apelat numărul de urgenţă 112 a fost colegul său de cameră, Klasovici Predrag, cetăţean sârb.

Cristian Gaţu: «O pierdere imensă»

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu,a fost şocat de vestea dispariţiei tehnicianului constănţenilor.

simeon stalpnicul png

„E o pierdere mare pentru tot handbalul, dar în mod deosebit pentru HCM Constanţa, pentru că acest om a reuşit, de când a venit, să schimbe în totalitate mentalitatea echipei. E cu atât mai tragic cu cât era un om sănătos, plin de viaţă, care se agita pe bancă şi trăia fiecare meci la intensitate maximă”, a spus Gaţu.

Citeşte şi:

Cine a fost Zoran Kurtes, defunctul antrenor al HCM

Gaţu: «Trebuie să onorăm memoria lui Kurtes»

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg