Antrenorul român al Germaniei, care şi-a pălmuit sportiva, avertisment de la Marius Vizer

Ultima actualizare:

    Antrenorul prins-o de kimono pe sportivă, a zdruncinat-o, apoi i-a aplicat o pereche de palmefoto: captură Twitter
Antrenorul prins-o de kimono pe sportivă, a zdruncinat-o, apoi i-a aplicat o pereche de palmefoto: captură Twitter

Claudiu Puşa, antrenorul român al lotului olimpic feminin al Germaniei, care şi-a pălmuit sportiva pentru a o motiva, înainte de prima ei luptă de la JO de la Tokyo, a fost avertizat de Federaţia Internaţională de Judo, condusă de Marius Vizer.

"IJF i-a adresat un avertisment oficial serios antrenorului german, referitor la comportamentul rău pe care l-a manifestat în timpul competiţiei. Judo este un sport educaţional şi, ca atare, nu poate tolera un astfel de comportament, care contravine codului moral al judoului", a precizat, miercuri, forul internaţional, pe site-ul său.

Martyna Trajdos: "Acesta este ritualul pe care l-am ales înainte de concurs"

Puşa a fost mai energic decât trebuie pentru a-şi motiva eleva, Martyna Trajdos, înainte de a intra în competiţia olimpică de judo, la categoria 63 kg.

Marţi, antrenorul prins-o de kimono pe sportiva lui, a zdruncinat-o bine, apoi i-a aplicat o pereche de palme. "Se pare că (n.r. - palmele primite) nu au fost destul de puternice. După cum am spus deja, acesta este ritualul pe care l-am ales înainte de concurs. Antrenorul meu face doar ceea ce vreau eu să facă pentru a mă motiva", a explicat sportiva pe Instagram.

Claudiu Puşa, originar din România, a construit o echipă puternică de juniori în Germania şi a câştigat peste 20 de medalii la Campionatele Mondiale şi Europene, inclusiv titlurile europene din 2016 pentru Pauline Starke şi Anna-Maria Wagner. Din 2016, el a devenit antrenor al lotului olimpic feminin al Germaniei.

Allez, on se réveille là ! Voici tout ce qu'il ne fallait pas rater cette nuit aux #JeuxOlympiques de #Tokyo2020: https://t.co/gsdyAaRNUR pic.twitter.com/uxscbunHm3 — Eurosport France (@Eurosport_FR) July 27, 2021

Allez, on se réveille là ! Voici tout ce qu'il ne fallait pas rater cette nuit aux #JeuxOlympiques de #Tokyo2020: https://t.co/gsdyAaRNUR pic.twitter.com/uxscbunHm3

— Eurosport France (@Eurosport_FR) July 27, 2021

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net