Atletism: Gabi Szabo tună şi fulgeră după "dezastrul" de la Europene!

simeon stalpnicul png
Gabriela Szabo

Delegaţia României s-a întors cu coada între picioare de la Campionatul European de atletism în sală, desfăşurat la Belgrad la finalul săptămânii trecute.

Astfel, deşi obiectivul trasat era de o medalie plus alte câteva clasări în locurile 4-6, România n-a bifat decât o prezenţă în finală, prin Ancuţa Bobocel la 3.000 de metri, sportiva noastră terminând cursa doar pe locul 11.

În aceste condiţii, fosta mare atletă Gabriela Szabo a criticat în termeni duri conducerea Federaţiei.

"Promisiunile făcute de Sandu Ion (preşedintele FRA, n.r.) - peşte din Norvegia, carne de vită din Argentina, cantonamente în hoteluri de patru stele - unde sunt? Nu se văd deloc în performanţele atleţilor noştri. Întrebare: cine plăteşte pentru acest dezastru? Sper şi îmi doresc să văd cum dau socoteală atât preşedintele Sandu Ion, cât şi Consiliul Federal şi fosta conducere a COSR şamd. Ce forţă am fost odată în atletism! Un bun "manager" care a dus la dezastru UTA Arad, iar astăzi atletismul românesc. Felicitări!", a scris Gabriela Szabo într-un mesaj pe Facebook.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Delta Dunării Pixabay
gazprom conducta
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg