Avem semifinală românească la Shenzhen! Halep se luptă cu Begu


    Simona Halep și Irina Begu s-au antrenat împreună în China
Simona Halep și Irina Begu s-au antrenat împreună în China

Turneul de la Shenzhen le priește româncelor. Mâine vom avea o semifinală sută la sută românească, liderul mondial, Simona Halep, urmând să o întâlnească pe Irina Begu, locul 43 WTA. Cele două fac pereche și la dublu la turneul din China.

Irina Begu, cap de serie numărul 4, a învins-o în această dimineață, cu scorul de 7-5, 7-5, pe Timea Babos din Ungaria, locul 56 WTA şi cap de serie numărul 8. Begu s-a impus după un meci care a durat o oră şi 55 de minute.

Câteva ore mai târziu, Simona Halep a intrat pe teren la Shenzhen pentru duelul din sferturi cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, jucătoare pe care Simona recunoaștea că nu a văzut-o evoluând.

Halep s-a impus fără emoții, în două seturi, 6-2, 6-2 și este gata de duelul cu partenera ei de la dublu, Irina Begu.

”Am jucat foarte bine, știam că ea lovește puternic mingea, am avut un joc bun de picioare. Sunt încă deparet de câștigarea titlului, mâine voi avea un meci foarte greu cu Irina, dar îmi doresc mult să câștig. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină în tribună”, a spus Simona, imediat după meci.

Calificarea în penultimul act la simplu este recompensată la competiţia chineză cu un premiu de 43.663 de dolari şi cu 110 puncte WTA.

Tot mâine, Simona și Irina vor juca în semifinale și la dublu.

Maria Şarapova, locul 59 WTA, s-a calificat li ea în semifinalele turneului de la Shenzhen, după succesul, 6-3, 6-3, cu sportiva Zarina Dias din Kazahstan, locul 66 WTA,

În faza următoarea, rusoaica va evolua cu Kristyna Pliskova din Cehia, locul 62 WTA, sau cu deţinătoarea trofeului, Katerina Siniakova, tot din Cehia, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg