Baschet: “U” Cluj, victorie în derby-ul local

image
Krstanovici, cel mai bun jucator de la "U" în acest sezon

"U" Mobitelco Cluj a învins cu 87-56, în deplasare, pe Gladiator Cluj, într-un meci restant din etapa a 22-a a sezonului regulat din Divizia A la baschet masculin.

Zoran Krstanovici a fost din nou cel mai bun om al clujenilor de la "U" Mobitelco, marcând 22 de puncte şi totalizând 10 recuperări pentru al doilea double-double consecutiv şi al 12-lea în acest sezon. Krtsanovici are o medie 21 de puncte şi 9 recuperări pe meci, fiind unul dintre principalii candidaţi pentru titlul de cel mai bun jucător din acest sezon.

Cei de la "U" nu au întâmpinat probleme în faţa unei echipei care nu a înregistrat încă nicio victorie în anul 2010, şi a acumulat până acum 5 succese şi 18 înfrângeri în acest sezon.

Branko Cuici a reuşit la rândul său un meci maginific pentru "U", fiind la doar două pase decisive de un triple-double, cu 15 puncte, 10 recuperări, 8 pase decisive dar şi 4 intercepţii. La Mobitelco a debutat americanul Kyndall Dykes, adus pentru a suplini absenţa lui David Lawrence, accidentat pentru restul sezonului. Dykes a contribuit cu 11 puncte, 5 recuperări şi 2 intercepţii în cele 14 minute petrecute pe teren.

De la Gladiator s-au remarcat Levi Levine cu 16 puncte şi 4 recuperări şi veteranul Bruno Roschnafsky, care este şi antrenorul echipei, cu 12 puncte şi 11 recuperări.

Vezi aici clasamentul actualizat al Diviziei A

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg