Calific─ârile pentru International eSport Federation 2012 sunt ├«n plin─â desf─â┼čurare

29 iunie 2012
image
Romania este membră a Federaţiei Internationale de Sport electronic din anul 2009

Pe data de 30 iunie 2012 se desf─â┼čoar─â ├«n Bucure┼čti calific─ârile pentru evenimentul International eSport Federation, edi┼úia 2012. Finala mondial─â are loc in perioada 4-8 octombrie 2012 in Cheon-an City, Coreea de Sud, iar calific─ârile din Romania sunt organizate cu sprijinul Romtelecom.

Iubitorii jocurilor pe calculator din toat─â ┼úara se vor reuni la Bucure┼čti pentru a c├ó┼čtiga dreptul de a reprezenta Rom├ónia la finala din Coreea.Calific─ârile pentru evenimentul anual al Federa┼úiei Interna┼úionale de Sport Electonic vor renuni anul acesta dou─â jocuri oficiale, Starcraft 2 ┼či Tekken 6. La Tekken 6 este primul an in care se organizeaz─â calific─âri na┼úionale, ├«nscrierea fiind deschis─â oricui.

La Starcraft 2 , Romania este cunoscut─â pe plan mondial ├«n special prin cei doi juc─âtori Laz─âr Silviu ÔÇ×NightEndÔÇŁ si Andrei ÔÇ×DeathangelÔÇŁ Nodea care au ob┼úinut numeroase premii la competi┼úiile interna┼úionale. C├ó┼čtig─âtorul va ├«nt├ólni elitele mondiale ale Starcraft 2, Coreea de Sud fiind cunoscut─â c─â de┼úine cei mai buni juc─âtori din lume.

Reprezentanţii Romaniei vor pleca in Coreea în perioada 4-8 octombrie, unde se vor lupta pentru un loc pe podium.

Federaţia Internaţională de Sport Electronic a fost înfiinţată in anul 2008 si are ca scop declarat promovarea sportului electronic in elita sportului mondial, dincolo de barierele legate de limbă, rasă sau cultură.

Romania este membr─â a Federa┼úiei Internationale de Sport electronic din anul 2009, iar de atunci sportivii rom├óni s-au clasat pe podium ├«n fiecare an. ├Änc─â de la prima participare la acest eveniment, Romania a ocupat locul 3 fiind devansat─â doar de Coreea de Sud ┼či China.2010 a fost anul de glorie ├«n care Romania a fost ├«ncununat─â vicecampioan─â  mondial─â fiind devansat─â doar de Coreea de Sud. Jucatorii care au reprezentat cu m├óndrie Romaina au fost:

* Ovidiu Patra┼čcu ÔÇťOvvyÔÇŁ, clasat ├«ntre primii 4 juc─âtori din lume la FIFA Online 2* Cr─âciun Marius ÔÇťBeBeÔÇŁ, campion mondial World Cyber Games 2008, clasat ├«ntre primii 8 juc─âtori din lume la FIFA Online 2.* Laz─âr Silviu ÔÇťNightEndÔÇŁ, a pierdut la Warcraft 3 ├«n fa┼úa reprezentantului Coreei de Sud care a devenit campion mondial.* Jecan Alexandru ÔÇťKramerÔÇŁ, a trecut de turul I la Warcraft 3, dar a fost ├«nvins de un reprezentant al Coreei de Sud ├«n a doua faz─â a competi┼úiei.

La IeSF 2011 World Championship, Andrei ÔÇťDeathAngelÔÇŁ Nodea a ob┼úinut locul 3 ├«n turneul de StarCraft II, ├«n timp ce Ovidiu ÔÇťOvvyÔÇŁ P─âtra┼čcu s-a clasat pe locul 2 ├«n competi┼úia de FIFA Online 2, aceste rezultate propuls├ónd Rom├ónia pe locul 3 ├«n clasamentul final, dup─â Suedia ┼či Coreea de Sud.

Înfiinţată în anul 2001, Professional Gamers League (PGL) organizează campionatele naţionale de jocuri pe calculator, campionate devenite deja o tradiţie în lumea tinerilor din România. De asemenea, de peste 10 ani, PGL organizează calificări pentru cele mai importante competiţii mondiale în domeniu, competiţii care de multe ori sunt asimilate jocurilor olimpice. La aceste competiţii participă elita sportului electronic mondial, jucători care se antrenează pe parcursul unui an întreg pentru a obţine un loc pe podium: DreamHack, World Cyber Games, International eSport Federation, ESWC.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg