Camelia Potec și-a botezat fetița! O altă mare sportivă i-a fost nașă

Ultima actualizare:
Camelia Potec și-a botezat fetița
Camelia Potec și-a botezat fetița

Weekend emoționant pentru Camelia Potec! Marea campioană la înot și-a creștinat fetița și a împărtășit și cu urmăritorii săi virtuali imagini de la frumoasa ceremonie de creștinare a micuței Caelia Ioana. Iată cum a arătat evenimentul și cine au fost nașii!

Marea campioană la înot Camelia Potec și-a creștinat fetița în weekendul ce tocmai s-a terminat, publicând ulterior pe rețelele de socializare primele imagini de la fericitul eveniment. Sportiva a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie a acestui an, atunci când a adus-o pe lume pe micuța care a primit numele Caelia Ioana.

După slujba de creștinare, emoționata mămică a dezvăluit că fetița ei a mai primit un nume, în cinstea nașei ei de botez. „Începând din acest weekend am devenit și eu creștină- Caelia Ioana (Gabriela). Mulțumim nașilor și întregii noastre familii pentru că au fost alături de noi în aceste momente atât de speciale. Revenim cu poze și mai multe detalii despre acest moment unic din viața noastră săptămâna viitoare”, a scris Camelia Potec în dreptul primelor imagini din cadrul ceremoniei. 

Micuța a mai primit un nume de botez, Gabriela, în cinstea nașei sale
Micuța a mai primit un nume de botez, Gabriela, în cinstea nașei sale

Camelia Potec, primele declarații despre botez

Fosta mare campioană la înot a fost extrem de emoționată la botezul fiicei sale, așa cum a dezvăluit și în cadrul unei emisiuni TV. „Am aşteptat de când s-a născut acest moment. Să intre în rândul creştinilor pentru că este important botezul în viaţa fiecărui copil, în viaţa fiecărui om. Nu am vrut să aşteptăm până anul viitor”, a explicat Camelia Potec în platoul unei emisiuni de la Pro TV. 

Gabriela Szabo a fost nașa fetiței Cameliei Potec
Gabriela Szabo a fost nașa fetiței Cameliei Potec

Gabi Szabo a fost nașa fetiței 

De asemenea, Camelia Potec a dezvăluit că fetița ei a mai primit un prenume în ziua de botez, pentru a o onora pe nașa acesteia, Gabi Szabo. „Slujba a fost foarte frumoasă, chiar dacă cam avut emoţii şi m-am uitat numai la ele două, la naşă şi la ea. Slujba a fost extraordinar de frumoasă şi timpul a trecut foarte repede. Astăzi nu am plâns, pentru că nu am avut de ce. Ea a fost foarte liniştită, naşa foarte sigură pe ea, la fel şi naşul”, a mai adăugat Camelia Potec.


    Gabriela Szabo a fost nașa fetiței Cameliei PotecFoto Instagram
Gabriela Szabo a fost nașa fetiței Cameliei PotecFoto Instagram

Gabriela Szabo, emoționată în ziua în care a fost nașă

Și Gabi Szabo a dezvăluit că a avut emoții în ziua cea mare. Alături de ea a fost, bineînțeles, nașul, soțul acesteia, Zsolt Gyongyossi. „Eu am avut ceva emoţii pentru că mă gândeam cât de repede pot să o dezbrac, cât de repede pot să o îmbrac. Până la urmă ne-am descurcat pentru că alături de noi au fost şi bunicii, a fost şi Camelia. Ceea ce m-a surprins foarte tare a fost faptul că, Ioana Caelia a fost la început agitată, dar s-a liniştit instantaneu după ce a ieşit din apa din cristelniţă, după care a dormit. E un copil minunat, un copil liniştit”, a spus și Gabriela Szabo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net