Cele mai tari lovituri de picior se întâlnesc în sporturi agresive

image

Sunt tot felul de sporturi care implică loviturile de picior dar parcă cele mai tari lovituri de picior le întâlnim la kick-box sau ai cunoscut competiţiil de K-1.

K-1 a ├«nceput ├«n 1993 ┼či este o platform─â de kickbox ┼či arte mar┼úiale cunoscute ┼či implic─â sportivi din toat─â lumea, ├«n special de la categoriile grele. O companie din Hong Kong are toate drepturile de autor pentru K-1 ┼či parctic sunt proprietarii a ceea ce numim cele mai tari lovituri de picior.

Cele mai tari lovituri de picior adunate într-un singur sport, K-1

├Än mod oficial denumirea K-1 ├«┼či are r─âd─âcina ├«n arte mar┼úiale tradi┼úionale, ├«n care cele mai tari lovituri de picior sunt frecvente ┼či al c─âror nume ├«ncepe cu litera ÔÇťKÔÇŁ: karate, kickboxing, kung fu, kempo. Al┼úii consider─â c─â numele de K-1 vine de la kakutougi care este numele japonez, generic, pentru sporturile ├«n care sunt permise cele mai tari lovituri de picior, iar cifra 1 reprezint─â faptul c─â exist─â o singur─â categorie de greutate. Evident c─â, al─âturi de cele mai tari lovituri de picior, ├«ntr-un sport de lupt─â toatal─â ai parte ┼či de cele mai tari lovituri de pumn.

├Äncep├ónd cu anul 2010 firma proprietar─â se confrunt─â cu grave probleme financiare ┼či unii spotivi, care au cele mai tari lovituri de picior, reclam─â c─â nu ┼či-au primit onorariile. La ├«nceputul anului 2011 au anun┼úat restructur─âri ┼či reorganiz─âri ┼či tot mai multe voci, neoficiale, pomeneau de faptul c─â K-1 ar putea s─â-┼či schimbe propietarul. Acest lucru s-a ├«nt├ómplat c├óteva mluni mai t─ârziu c├ónd o firm─â de investi┼úii imobiliare japonez─â a cump─ârat toate drepturile, except├ónd ÔÇťK-1 KoshienÔÇŁ, ÔÇťK-1 MAXÔÇŁ ┼či ÔÇťDreamÔÇŁ. Numai c─â fr─âm├ónt─ârile financiare au continuat. Firma rom├óneasc─â Superkombat sau, precurtat SK, s-a implicat cu succes ├«n activit─â┼úile K-1.

SK a început să organizeze, peste tot în lume, lupte după regulile K-1 dar înpărţite pe categorii.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg