Cristina Dinu s-a calificat în sferturi în Antalya

Ultima actualizare:

Dinu a învins-o, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Martina Kubicikova (Cehia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Garbine Muguruza Blanco (Spania), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-1, de Ksenia Milevskaia (Belarus).

Jucătoarea Ionela-Andreea Iova, venită din calificări, a acces în turul doi al turneului ITF de la Madrid (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Iova a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-7 (2/7), 7-6 (8/6), 6-1, pe Ivonne Cavalle-Reimers (Spania), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Andrea Gamiz (Venezuela), cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de Elena Cerezo Codina (Spania).

În proba de dublu de la Madrid, perechea Laura-Ioana Andrei/Karina Goia a fost învinsă, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-1, de cuplul italian Evelyn Mayr/Jualia Mayr, cap de serie numărul unu.

Perechea Camelia-Elena Hristea/Ionela-Andreea Iova, cap de serie numărul 4, a fost întrecută, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 4-6, 10-3, de cuplul Lucia Cervera-Vazquez/Benedetta Davato (Spania/Italia).

Perechea Edina Gallovits-Hall/Monica Niculescu, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Nassau (Bahamas), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Gallovits-Hall şi Niculescu au învins, sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-3, cuplul Alberta Brianti/Shuai Zhang (Italia/China) şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea americană Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-4, de cuplul Jill Craybas/Anne Keothavong (SUA/Marea Britanie).

Tenismanul Victor Crivoi a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de Rabat (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro. Crivoi a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-3, de spaniolul Albert Ramos-Vinolas, cap de serie numărul 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net