Cristina Neagu ne dă vești bune: ”Mă veți vedea iar la națională”

CSM București s-a impus în etapa a 11-a a Ligii Campionilor la handbal României, iar Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a meciului.

Cristina Neagu a marcat 11 goluri pentru CSM București (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu a marcat 11 goluri pentru CSM București (FOTO: Sportpictures)

Partida câștigată de CSM București, scor 33-29 (16-14) în fața formației germane Borussia Dortmund, a adus două vești bune pentru iubitorii handbalului din România. Nu doar că ”tigroaicele” s-au mai impus într-un meci din Liga Campionilor, dar și liderul formației, Cristina Neagu, a anunțat că va reveni la națională după un an de pauză. Autoare a 11 goluri contra nemțoaicelor, ea a declarat referitor la revenirea în lotul primei reprezentative: ”A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în aceasta iarnă, să nu merg la națională, am lucrat mai mult pentru corpul meu, m-am odihnit mai bine și sunt sigură că am luat decizia potrivită. Probabil că la următoarea convocare mă veți vedea iar la națională”, a spus cea mai bună handbalistă a lumii.

În vârstă de 33 de ani, ea a mai spus că victoria cu Borussia a fost una foarte dificil de obținut, pentru că jucătoarele nu au avut timp de recuperare după drumurile obositoare din ultima perioadă: ”Am stat mai mult prin aeroport, am dormit puțin și se simte lucrul asta și în joc, dar mă bucur din suflet. Am dat dovadă de caracter, chiar dacă ne-am chinuit pe final. O victorie importantă pentru noi. Nu este simplu să performezi când nu te odihnești, când stai mai mult prin aeroport, joci din 3 în 3 zile sau la două zile. Cel mai important lucru e să rămânem sănătoase”, a mai spus Cristina Neagu după meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net