Cristina Neagu ne dă vești bune: ”Mă veți vedea iar la națională”

23 ianuarie 2022

CSM București s-a impus în etapa a 11-a a Ligii Campionilor la handbal României, iar Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a meciului.

image
Cristina Neagu a marcat 11 goluri pentru CSM București (FOTO: Sportpictures)

Partida câștigată de CSM București, scor 33-29 (16-14) în fața formației germane Borussia Dortmund, a adus două vești bune pentru iubitorii handbalului din România. Nu doar că ”tigroaicele” s-au mai impus într-un meci din Liga Campionilor, dar și liderul formației, Cristina Neagu, a anunțat că va reveni la națională după un an de pauză. Autoare a 11 goluri contra nemțoaicelor, ea a declarat referitor la revenirea în lotul primei reprezentative: ”A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în aceasta iarnă, să nu merg la națională, am lucrat mai mult pentru corpul meu, m-am odihnit mai bine și sunt sigură că am luat decizia potrivită. Probabil că la următoarea convocare mă veți vedea iar la națională”, a spus cea mai bună handbalistă a lumii.

În vârstă de 33 de ani, ea a mai spus că victoria cu Borussia a fost una foarte dificil de obținut, pentru că jucătoarele nu au avut timp de recuperare după drumurile obositoare din ultima perioadă: ”Am stat mai mult prin aeroport, am dormit puțin și se simte lucrul asta și în joc, dar mă bucur din suflet. Am dat dovadă de caracter, chiar dacă ne-am chinuit pe final. O victorie importantă pentru noi. Nu este simplu să performezi când nu te odihnești, când stai mai mult prin aeroport, joci din 3 în 3 zile sau la două zile. Cel mai important lucru e să rămânem sănătoase”, a mai spus Cristina Neagu după meci.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
raikkonen kimi gettyimages 1279628813 jpeg
simona halep jpg
FotoJet jpg
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg