Cristina Neagu: "Pentru mine a fost dureros să privesc meciurile de la JO la televizor"


    Cristina Neagu nu va participa la meciurile echipei naționale anul acesta Sursă foto: Federația Română de Handbal
Cristina Neagu nu va participa la meciurile echipei naționale anul acesta Sursă foto: Federația Română de Handbal

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a declarat, miercuri, că pentru ea a fost dureros să urmărească meciurile de la Jocurile Olimpice la televizor şi a menţionat că îşi doreşte mult să fie prezentă la următoarea ediţie a Olimpiadei.

Cristina Neagu a participat miercuri la o conferinţă de presă prilejuită de semnarea unui parteneriat între CSM Bucureşti şi Game World. “În momentul de faţă problemele financiare nu mai există, însă mă bucur foarte tare când un partener vine alături de echipă”, a afirmat handbalista. Conform parteneriatului, Game World devine unul dintre sponsorii principali ai echipelor de handbal, senioare şi seniori, ale CSM Bucureşti.

Cu aceasta ocazie, Cristina Neagu a vorbit despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, cât și despre planurile sale de viitor. Mai mult decât atât, sportiva a subliniat că anul acesta nu va lua parte la meciurile echipei naționale de volei întrucât are nevoie de o pauză, relatează News.ro.

"Am mai spus că în acest an nu voi mai participa la nicio acţiune a echipei naţionale şi că mă voi întoarce în anul 2022. Cu echipa naţională nu ne jucăm: mergem, nu mergem. Am spus-o după calificările la Campionatul European că vreau să iau o pauză aşa că în acest an cu siguranţă nu voi participa la nicio acţiune a echipei naţionale. Îmi doresc în continuare să fac performanţă la echipa naţională, doar că am nevoie de o pauză fizic. Le ţin pumnii fetelor şii îmi doresc din tot sufletul ca ele să facă meciuri bune şi să obţină performanţe cât mai bune. Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediţie a Jocurilor Olimpice şi cu siguranţă şi ultima şi probabil sfârşit de carieră”, a spus Neagu.

Cristina Neagu a vorbit și despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, recent încheiate. “Ambele echipe ale Franţei au fost senzaţionale. Titlurile olimpice, pe deplin meritate. Este foarte mare supărarea, consider că meritam să fim la JO. Nu am obţinut această calificare nu doar datorită nouă. Bine că s-a încheiat această ediţie a Jocurilor Olimpice. Pentru mine a fost dureros să privesc meciurile la televizor, aşa că ne gândim acum pentru sezonul următor şi de ce nu pentru următoarea ediţie a JO", a declarat sportiva. 

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
catalin florin olar jpg
Charles, William și Harry jpg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg