Cristina Neagu s-a accidentat la antrenament

25 octombrie 2020
article img
Cristina NeaguFOTO: Sportpictures.eu

CSM București va juca duminică, de la ora 17.00, în deplasare cu Bietigheim, în Liga Campionilor la handbal, fără cea mai valoroasă handbalistă a lmii, Cristina Neagu. Aceasta s-a accidentat la antrenament.

Conform celor de la Digi Sport, Neagu s-a accidentat la antrenamentul de dinaintea meciului. Coechipiera ei, Omoregie, a căzut pe piciorul lui Neagu. Aceasta a părăsit ședința, având o întindere la ligamentul colateral, și ar urma să lipsească mai multe zile, conform celor de la digisport.ro.

”Ne așteaptă un meci foarte echilibrat. Bietigheim nu a traversat cea mai bună perioadă de la începutul Ligii Campionilor, dar au în componență multe jucătoare cu experiență mare la nivel internațional. Este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună. Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai important meci al nostru. Ar fi cea mai mare greșeală să ne subestimăm adversarul. Nu ai voie să faci așa ceva, nici un meci nu este câștigat înainte. Sportul a pedepsit de multe ori acele favorite care s-au crezut învingătoare. Ele stau bine fizic, au forță și înălțime, joacă în sistem alert”, declarat antrenorul Adi Vasile înaintea plecării spre Germania.