Cristina Niculae: «Nu am cum să-i ţin partea unui trântor»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristina Niculae, handbalista cu care se presupune că s-ar afla la baza divorţului Alinei Dobrin de soţul său, Robert Păcuraru, nu recunoaşte că ar avea o relaţie cu fosta internaţională. Mai mult spune, că multe handbaliste sunt părăsite cu scandal de soţii lor după ce nu mai sunt în vârful carierei.

„Aşa se întâmplă cu soţii de handbaliste şi soţiile de fotbalişti. La un moment dat, când nu mai primesc, încep şi fac d-astea, pentru că totul se rezumă la bani în ziua de azi. E singurul fel în care poate să câştige copilul, d-asta face treaba asta", a declarat Cristina Niculae pentru Prosport. Cotidianul a realizat interviul pe 7 ianuarie, înainte de declanşarea scandalului, şi a decis să îl publice abia ieri, după ce identitatea presupusei iubite a fost dezvăluită.

Cum Cristina Niculae a refuzat să facă orice comentariu pe această temă, acest interviu redă unicele ei declaraţii date în acest scandal. Aşa cum era de aşteptat, jucătoarea a negat orice implicare: „Nu ştiu, nu cunosc, dar nu ai de ce să mă întrebi pe mine. Probabil că dacă Robert i-a pus mâna în gât, ca să scape, de frica lui, poate a ajuns să spună asta... Ar trebui să vă gândiţi că e vorba de un copil şi mai ales la cine e mama copilului aluia, ce a făcut ea pentru România", a spus Cristina Niculae.

Ea l-a caracterizat pe soţul coechipierei sale drept un trântor. „Nu-i pot ţine partea unui trântor. Ţin cu Alina că asta e ceea ce am văzut eu de când sunt la echipa asta, de trei ani", a încheiat jucătoarea.

«Eu nu am mai auzit de aşa ceva»

Radu Voina, fostul antrenor al echipei naţionale feminine şi al formaţiei Oltchim Râmnicu-Vâlcea a fost singurul om de handbal care a putut fi contactat ieri de reporterii Click! Tehnicianul a mărturisit că este îngrozit de scandalul de divorţ al handbalistei Alina Dobrin. Acesta nu a vrut să intre prea mult în amănunte, însă a declarat că este de necrezut ceea ce se întâmplă: „M-am speriat când am văzut primele pagini ale ziarelor. Eu nu am mai auzit aşa ceva în toţi anii de când sunt în această meserie. Mi se pare o mare tâmpenie, fetele trebuie să se facă cunoscute pentru realizările pe care le au pe plan profesional, nu din scandalurile pe care le au în familie" a explicat Voina, după care a refuzat să mai comenteze altceva.

simeon stalpnicul png

E o practică generalizată în handbal?

Mama unei handbaliste junioare de la Rapid Bucureşti acuză mai multe coechipiere ale fiicei sale că o hărţuiesc sexual pe sportiva în vârstă de 15 ani, informează Prosport.

„Totul a fost bine în primele luni, dar lucurile au degenerat în momentul în care fiica mea a plecat în cantonament cu Rapid, la Năvodari. Se întâmpla în vara lui 2010, în august, când fiica mea avea 12 ani! Şase dintre fete sunt lesbiene şi după ce s-au îmbătat cu whisky s-au dat la fata mea. Când fiica mea s-a întors acasă mi-a spus totul. La început nici nu am crezut-o", a declarat pentru Prosport mama tinerei de la Rapid, sub protecţia anonimatului. Oficialii de la Rapid au infirmat aceste lucruri.

Scandalul a izbucnit acum patru zile

Scandalul dintre Robert Păcuraru (35 de ani) şi soţia sa, Alina (36 de ani), a izbucnit zilele trecute, când fostul boxer a declarat că divorţează pentru că soţia sa are o relaţie cu o coechipieră.

Declaraţiile au apărut cu doar două zile înainte de înfăţişarea în proces, acolo unde Alina a fost susţinută de toate coechipierele. Desfăşurat în şedinţă secretă, procesul de joi a scos la iveală şi numele presupusei iubite a Alinei Dobrin: Cristina Niculae, o jucătoare cu 5 ani mai tânără decât fosta internaţională. Principalul martor în acest proces e fiul lor, David, în vârstă de 7 ani. Acesta, susţine tatăl lui, şi-a văzut mama sărutându-se cu coechipiera şi dormind în acelaşi pat cu ea. Robert şi Alina s-au cunoscut în 2001 şi sunt căsătoriţi din 2003.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net