Cum s-a simțit Hagi la nunta Simonei Halep: „Ea și cu soțul ei au fost foarte fericiți”

Ultima actualizare:

    Gică HagiFOTO: Sportpictures.eu
Gică HagiFOTO: Sportpictures.eu

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc și-au legat de curând destinele, la Constanța, sărbătorind alături de invitați într-un local cunoscut de pe malul mării.

Petrecerea s-a ținut la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai. Printre invitați s-au numărat și nume sonore din sport și nu numai, Gică Hagi fiind unul dintre petrecăreți.

Gică Hagi, despre nunta Simonei Halep

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, i-a transmis un mesaj Simonei Halep, care s-a căsătorit civil în această săptămână, dorindu-i casă de piatră şi să fie fericită alături de soţul ei, menţionând că invitaţii s-au simţit bine la acest eveniment.

Hagi a fost întrebat vineri, de către jurnaliștii curioși, într-o conferinţă de presă, cum a fost la nunta Simonei Halep. „A fost o seară unde ea şi cu soţul au fost foarte fericiţi, noi, invitaţii, ne-am simţit foarte bine. Îi urăm casă de piatră, să se iubească şi să fie fericiţi”, a transmis Hagi.

La eveniment au participat printre alţii Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu. Naşul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde a avut loc petrecerea, la care au participat în jur de 300 de persoane. Sportiva de 29 de ani şi omul de afaceri Toni Iuruc, de 42 de ani, au o relaţie de 2 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net