Cum se apără Sharapova, acuzată că ştia de substanţa interzisă

Ultima actualizare:

    Maria Sharapova (28 de ani)foto: Getty
Maria Sharapova (28 de ani)foto: Getty

Maria Sharapova (28 de ani) a pornit un întreg scandal când a recunoscut, recent, că a folosit un medicament interzis în lumea sportului. După ce a făcut publice rezultatele testelor de dopaj, celebra tenismenă a fost acuzată că ar fi fost avertizată de cinci ori de interzicerea medicamentului respectiv.

Pe de altă parte, Sharapova neagă informațiile conform cărora ar fi știut că nu are voie să își administreze Meldonium. Sportiva a răbufnit împotriva jurnaliștilor, pe care îi acuză că transmit informații eronate cu privire la întreaga situație, potrivit mirror.co.uk.

„S-a spus că aș fi fost avertizată de cinci ori despre interzicerea medicamentului pe care îl luam. Asta nu este adevărat și nu s-a întâmplat niciodată”, a scris tenismena, pe profilul personal de pe o rețea socială. Rusoaica a menționat că nu caută motive pentru ceea ce a făcut, dar a explicat că eventualele anunțuri despre Meldonium au fost îngropate printre celelalte mesaje și emailuri primit. „Din nou, nu am scuză, dar este greșit să spui că am fost avertizată de cinci ori”, a mai declarat Sharapova. În plus, sportiva speră să-și mai poată salva cariera: „Sunt mândră de cum am jucat jocul acesta. Am fost sinceră și directă. Aștept cu nerăbdare audierea de la ITF, moment în care ei vor primi fișa mea medicală detaliată. Sper că mi se va permite să mai joc”.

Rusoaica a recunoscut public faptul că a fost depistată pozitivă la testul anti-doping din perioada Australian Open. Medicamentul Meldonium, pe care sportiva și-l administra de 10 ani, la recomandarea medicilor, fusese interzis la 1 ianuarie 2016. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
Daniel Paraschiv (Facebook) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Florin Nita (Sportpictures) jpg
Mbappe (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
FCSB FC Virtus (Sportpictures) jpg
banner Ianis Hagi png
Argentina (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net