Cupa Davis/ România nu este cap de serie la barajul pentru Grupa Mondială


    Victor Hănescu
Victor Hănescu

Echipa României ocupă locul 21 în clasamentul Cupei Davis, publicat luni, şi nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul play-off-ului Grupei Mondiale, care va avea loc marţi, de la ora 13.00, la Londra.

Din cele 16 echipe care vor disputa, în perioada 17-19 septembrie, barajul de calificare în Grupa Mondială, primele opt echipe vor fi cap de serie, iar România este a 13-a reprezentativă.

Astfel, echipele cu care ar putea juca România în play-off sunt Statele Unite ale Americii (locul 4 în Cupa Davis), Israel (locul 6), Germania (locul 8), Suedia (locul 9), India (locul 13), Australia (locul 14), Elveţia (locul 15) şi Ecuador (locul 16).

România va disputa barajul din 17-19 septembrie în deplasare numai în cazul în care va pica la tragerea la sorţi cu echipa Elveţiei sau cu cea a Indiei.

Celelalte echipe care vor participa la tragerea la sorţi de la Londra şi nu vor fi cap de serie nu vor putea întâlni România. Acestea sunt: Belgia (locul 17), Brazilia (locul 18), Austria (locul 19), Italia (locul 20), Kazakhstan (locul 22), Africa de Sud (locul 23) şi Columbia (locul 27).

Pay-off-ul pentru Grupa Mondială va avea loc chiar înaintea turneului Open România, care se va disputa la Bucureşti, în perioada 20-26 septembrie.

România a ajuns la baraj învingând, la sfârşitul săptămânii trecute, echipa Ucrainei, scor 3-1, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-africane.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg