Cupa Înotătorului de la Câmpina: 31 de medalii pentru Aqua Sport

Ultima actualizare:

    Micii înotători, pe podium
Micii înotători, pe podium

Sportivii C.S. Aqua Sport Bucureşti s-au întors cu 31 de medalii de la Cupa Înotătorului, eveniment sportiv ce s-a desfăşurat zilele trecute la Câmpina.

Cei 87 de sportivi de la C.S. Aqua Sport, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, au reuşit performanţa de a avea două podiumuri complete (formate doar din sportivi ai clubului pe care îl reprezintă).

Mai mult, trei dintre ei au fost desemnaţi “Sportivul concursului” la categoria lor de vârstă, respectiv Avakian Karen, la categoria Băieţi –7 ani, Malus Irina, la categoria Fete 7 ani şi Mihai Denisa, la categoria Fete 6 ani.

„Faptul că am reuşit să dublăm numărul de copii participanţi de la clubul nostru la această competiţie, faţă de anul trecut şi faptul că am reuşit să câştigăm anul acesta 31 de medalii, faţă de doar 12 câştigate anul trecut, arată că suntem într-o evidentă creştere de formă. De asemenea, suntem singurul club care a reuşit performanţa de a avea două podiumuri complete. Iar faptul că trei dintre copiii noştri au fost declarati sportivii concursului, şi acest lucru la nişte vârste fragede, arată clar faptul că C.S. Aqua Sport Bucureşti este un club de viitor, care cu siguranţă va reuşi să dea României un medaliat Olimpic“, a declarat directorul sportiv Mircea Purcaru.

Cei 87 de copii au fost însoţiţi de antrenorii grupelor de performanţă Mircea Purcaru, Lăcrămioara Robu, Armand Grecu, Alexandru Scarlat şi Oussema Rebai împreună cu încă 14 reprezentanţi ai clubului, prezenţi pentru suport administrativ, precum şi de mascota clubului, împreuna reprezentând cea mai mare delegaţie de la această competiţie.

„Din punct de vedere organizatoric, a fost o provocare şi suntem foarte multumiţi de faptul că am reuşit să îi facem faţă cu brio. Iar din punct de vedere sportiv, rezultatele vorbesc de la sine”, a conluzionat Andrei Nicolescu, preşedintele clubului.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net