De când este singură, Caroline Wozniacki joacă perfect

Ultima actualizare:

    Wozniacki a regăsit gustul  victoriei în tenisFOTO: AP
Wozniacki a regăsit gustul victoriei în tenisFOTO: AP

Rănită în dragoste, daneza Caroline Wozniacki s-a refugiat în sport. Şi bine a făcut, căci s-a calificat în semifinalele unui turneu de Grand Slam pentru prima dată după 3 ani.

Caroline Wozniacki (23 de ani) a trăit, timp de trei ani, din 2011, o poveste de dragoste ruptă parcă din poveştile cu prinţi şi prinţese. Legătura ei cu jucătorul nord-american de golf Rory McIlroy a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Cei doi păreau cuplul perfect, iar inelul de logodnă primit de daneză de Revelion, în acest an, a venit la fel de firesc ca răsăritul soarelui dimineaţa.

Programată pentru această toamnă, nunta însă nu a mai avut loc şi nimeni nu ştie exact de ce. Cert este că, într-o seară, pe 20 mai, la două zile după ce trimisese invitaţiile de nuntă, Caroline a primit un telefon de la iubit. A fost o convorbire scurtă, de doar trei minute, în care Rory i-a spus că totul între ei s-a terminat. „Când am auzit, am crezut că glumeşte şi am râs. Numai că vorbea serios”, îşi reamintea, la vreo lună după despărţire, daneza. Rory a spus că problema este la el.

„Invitaţiile la nuntă trimise m-au făcut să realizez că nu sunt gata să fac pasul”, a spus jucătorul de golf, care e deja combinat cu un fotomodel. În ceea ce o priveşte pe Wozniacki, ea a trecut, în săptămânile următoare, printr-o perioadă îngrozitoare. A pierdut în primul tur la Roland Garros, după care a plecat în Miami, unde s-a aflat mereu lângă ea Serena Williams.

După care, Caroline şi-a dat seama că tenisul reprezintă şansa de a-l uita pe fostul iubit. Şi s-a pus pe treabă. Treptat, a început să câştige meciuri – din 2011 fusese pe o pantă descendentă – apoi a cucerit titlul la Istanbul, în iulie, iar acum a revenit în Top 10 şi a ajuns în semifinale la US Open, după 6-0, 6-1 cu Sara Errani. Va juca, împotriva chinezoaicei Shuai Peng, prima ei semifinală de Grand Slam din 2011 şi cine ştie dacă nu cumva vom asista la o premieră? Căci Wozniacki este, alături de Dinara Safina şi Jelena Jankovic, una dintre cele trei foste lidere mondiale care nu au cucerit nici un titlu de Grand Slam.

Erau de nedespărţit

Caroline Wozniacki îl însoţea aproape  de fiecare dată pe Rory McIlroy in turneele de golf
Caroline Wozniacki îl însoţea aproape de fiecare dată pe Rory McIlroy in turneele de golf

Caroline Wozniacki îl însoţea aproape  de fiecare dată pe Rory McIlroy la turneele profesioniste de golf la care acesta participa în calitate de lider mondial. De multe ori, îşi neglija cariera pentru a fi alături de iubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net