De la ce oră va juca Simona Halep miercuri la Roma în turul 2

Ultima actualizare:

    Simona Halep a jucat de două ori finala la RomaFoto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep a jucat de două ori finala la RomaFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep va juca miercuri în turul al doilea al turneului de la Roma. Meciul va avea loc la ora 13.30 și va fi transmis în direct la DigiSport.

Meciul dintre Simona Halep, lcoul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, şi italianca Jasmine Paolini, locul 99 WTA, beneficiară a unui wild card, va avea loc, miercuri, de la ora 13.30, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Această partidă este a doua pe arena Pietrangeli, după întâlnirea dintre Danka Kovinic din Muntenegru, locul 86 WTA şi Belinda Bencic din Elveţia, locul 10 WTA, care începe al ora 12.00.

Simona Halep este direct acceptată în manşa a doua a competiţiei şi nu s-a mai întâlnit cu Paolini.

Tot miercuri, în al doilea meci de pe terenul 2, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer dă piept cu cuplul Wesley Koolhof/Nikola Mektic (Olanda/Croaţia), în primul tur al probei de dublu. Prima partidă, tot de dublu masculin, pe acest teren începe la ora 12.00.

Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam evoluează, tot miercuri, cu echipa Miyu Kato/Sabrina Santamaria (Japonia/SUA), în optimi, la dublu feminin. Meciul este al doilea de pe terenul 3, după o altă întâlnire de dublu feminin, care începe la ora 12.00.

image
image
image
image
image
image
Masina jpg
Dani Alves si sotia sa, Getty jpg
Rapid vs  Farul, Sportpictures (site) jpg
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg