Dinamo se întărește. Ante Kuduz se întoarce la gruparea alb-roșie

Interul croat Ante Kuduz (26 de ani) se va întoarce încă din primele zile ale lunii ianuarie la echipa de handbal Dinamo București, pentru care a mai jucat în perioada 2018-2021.

Ante Kuduz a fost unul dintre golgheterii lui Dinamo în anii trecuți (Foto: Marian Burlacu)
Ante Kuduz a fost unul dintre golgheterii lui Dinamo în anii trecuți (Foto: Marian Burlacu)

Gruparea din șoseaua Ștefan cel Mare a precizat că „transferul s-a putut realiza după ce valorosul jucător şi-a încheiat înţelegerea cu RK Vardar, din Macedonia de Nord. Noul contract al lui Kuduz cu Dinamo se va derula pentru următorii doi ani şi jumătate”.

Ante Kuduz a marcat 61 de goluri în ediția 2019/2020 a Ligii Campionilor

Timp de trei ani competiționali, Kuduz a fost unul dintre jucătorii exponenţiali ai echipei Dinamo. Vârful lui de formă a fost atins în ediția 2019/2020 a EHF Champions League, când a marcat 61 de goluri în cele 12 meciuri disputat de ”alb-roşii”. În acel an competițional, Federația Română de Handbal l-a declarat cel mai valoros jucător din campionatul intern, iar forul european EHF l-a nominalizat în grupul select pentru ”All Star Team” EHF Champions League.

Kuduz s-a atașat de București și le-a transmis un mesaj emoționant fanilor lui Dinamo

Site-ul csdinamo.eu a amintit, totodată, că în vara anului 2021, când s-a despărţit de Dinamo, Ante Kuduz a publicat un mesaj emoţionant pentru fanii dinamovişti: „Sunt mândru că am avut privilegiul de a juca în faţa celor mai buni fani din lume şi că am avut susţinerea lor, eu, un croat născut la Osijek. A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul unui club mare cum e Dinamo Bucureşti! Voi, fanii, aţi jucat un rol important în dezvoltarea mea ca persoană şi ca jucător. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureştiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie. Aşa că, sper, ca la sfârşitul acestui sezon, să nu spun «adio», ci doar «la revedere» şi că voi avea ocazia să mă întorc la club într-o bună zi şi să fiu iar alături de suporteri şi la dispoziţia clubului nostru!”.

După ce a parafat noul contract cu CS Dinamo, Ante Kuduz a ţinut să transmită un mesaj scurt, dar sugestiv: ”M-am întors!”.

Echipa masculină de handbal Dinamo se află pe locul 8 în Grupa B a Ligii Campionilor, urmând a înfrunta în 17 februarie pe FC Barcelona, deținătoarea titlului continental.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net