Djokovici şi Nadal, eliminaţi în primul tur la Toronto

Ultima actualizare:

Tenismanul spaniol Rafael Nadal şi sârbul Novak Djokovici, care au decis să-şi unească forţele pentru a se prezenta în proba de dublu din cadrul Mastersului 1000 de la Toronto, au fost eliminaţi în primul tur al turneului canadian.

Nadal (numărul 1 mondial) şi Djokovici (numărul 2) au fost învinşi de canadienii Vasek Pospisil - Milos Raonic, scor 5-7, 6-3, 10-8, într-o oră şi 34 de minute.

Sârbul Novak Djokovici a declarat că este încântat că face dublu cu spaniolul Rafael Nadal la Masters 1000 de la Toronto, turneu de tenis pe care contează pentru a-şi ameliora jocul în această probă, pentru a îndeplini speranţele puse în el în Cupa Davis.

"Nu puteam refuza această şansă, să joc cu Nadal", a declarat nr. 2 mondial în legătură cu viitorul său partener. "Va fi o onoare să joc cu Rafa. Sunt cu atât mai fericit, cu cât aceasta poate fi o pagină în istoria tenisului", a continuat el.

În fapt, potrivit ATP, nr. 1 şi 2 mondiali nu au jucat împreună în dublu de când erau în cuplu americanii Jimmy Connors şi Arthur Ashe, acum 34 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net