Dulgheru a învins-o pe Safina!

Meciul a fost un adevărat maraton, Dulgheru punctând pentru meci la aproape trei ore de la startul partidei.Pentru performanţa sa, românca va primi 125 de puncte WTA şi un cec în valoare de 20.000 de dolari.

Partida a fost extrem de echilibrată, punctată de schimburi lungi de mingi, unele extrem de spectaculoase. Dulgheru s-a aflat la două puncte de meci în setul al doilea, atunci când a condus cu 6-5, iar scorul era 30-30 şi apoi în tie-break-ul aceluiaşi set, când a revenit spectaculos de la 2-5, la 5-5. Safina a reuşit însă două lovituri câştigătoare pentru a câştiga setul al doilea.

Rusoaica nu a mai rezistat însă în ultima parte, atunci când Dulgheru s-a desprins rapid cu un break, iar apoi nu a mai putut fi oprită. Românca şi-a câştigat serviciul, şi-a mai trecut încă un break în cont în timp ce Safina s-a răzbunat în două rânduri pe rachetă la scorul de 5-0.

Este prima victorie pentru Alexandra Dulgheru în faţa unei jucătoare din primele 10 WTA, Safina ocupând în prezent locul al treilea.

Dulgheru ajunge pentru a doua oară în acest sezon în turul 3 al unui turneu WTA, după cel de la Barcelona, acolo unde a pierdut în semifinale la italianca Roberta Vinci. Românca o va întâlni în această fază a competiţiei de la Roma pe Nadia Petrova din Rusia, favorita cu numărul 14 al turneului.

Safina declarase ieri că nu se poate antrena la capacitate maximă din cauza unor dureri la spate, pe care însă nu le mai simte în timpul jocului. „În timpul antrenamentelor fizice nu pot efectua sărituri sau alte exerciţii care pun presiunea supra coloanei vertebrale, însă durerile de spate nu mă mai deranjează în timpul jocului", a declarat Safina. Rusoaica este la al doilea turneu după ce s-a retras de la Australian Open din cauza problemelor cu spatele. Ea a pierdut în sferturi la Porsche Grand Prix, în faţa israeliencei Sharar Peer

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg