Edi Irimia: «Vom pleca în Muntenegru cu avionul "Local Kombat"»

"Sala de 10000 locuri din Muntenegru, unde se va desfăşura următorul eveniment marca Eduard Irimia va fi plină la maxim. Locurile s-au vândut în intregime cu aproximativ zece zile în urmă. Din ţară, vom pleca cu o aeronava specială, care se va numi chiar "Avionul Local Kombat" şi va fi disponibilă pentru organizatori, sportivi şi echipa ProTV, care alături de Eurosport va transmite evenimentul în drect", a arătat Eduard Irimia la Activ eFeM.

Din delegaţia de români care îi va însoţi pe sportivii noştri se va afla şi Nicuşor Stan, preşedintele grupului de firme Ambasad'or. "Iubesc sportul şi chiar dacă am un program extrem de dificil şi foarte încărcat, nu ratez nici una din galele organizate de Eduard Irimia. Sunt trup şi suflet alături de sportivii noştri şi sunt convins că ei vor face o figură frumoasă la această întrecere", a arătat Nicuşor Stan.

După Muntenegru, omul de afaceri va pleca într-o vacanţă de două săptămâni în Africa. "Este prima vacanţă pe care o voi avea în ultimul an. Am muncit enorm şi a venit timpul să îmi trag puţin sufletul", a mai spus Nicuşor Stan.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg