Ei formează perechea de 13 milioane $!

Ultima actualizare:

    Horia şi Simona sunt favoriţi numărul 7 la turneul american
Horia şi Simona sunt favoriţi numărul 7 la turneul american

Simona Halep îşi va face debutul în proba de dublu mixt chiar la US Open şi chiar alături de un român: Horia Tecău. Ei formează perechea noastră de 13 milioane de dolari, cât au câştigat împreună din tenis de când au intrat în circuitul profesionist.

Simona Halep va face pereche cu Horia Tecău în proba de dublu mixt de la US Open, cei doi urmând să se numere printre favoriţi, având în vedere că cifra perechii e 7 (locul 5 al lui Horia cu locul 2 al Simonei).Vestea a fost dată de Simona, care a postat o fotografie de la un antrenament efectuat zilele acestea alături de Horia. Pentru jucătoarea noastră aceasta e prima participare la un concurs de dublu mixt, în vreme ce pentru Horia a devenit deja o obişnuinţă să participe în astfel de probe, acolo unde, în urmă cu câţiva ani, a cucerit şi titlul la Australian Open. Cei doi români formează un cuplu extrem de valoros, dacă stăm să ne gândim la câştigurile lor financiare. Per total, de când au intrat în circuitul profesionist, cei doi au încasat aproximativ 13milioane de dolari, Simona 9,3 milioane, dintre care doar în acest an 2.7, iar Horia 2,8 milioane  (577.000 de dolari în 2015).

Simona, şedinţă foto la înălţime

Românca, locul 2 WTA, participă la diverse acţiuni ale sponsorilor în aceste zile. După gala caritabilă şi întâlnirea cu ziariştii, Simona a avut de ”bifat” un eveniment al sponsorului ei tehnic. Astfel, Halep a mers la sediul Adidas din New York pentru a-şi ridica echipamentul şi a face câteva fotografii promoţionale cu perechea de pantofi Adidas Adizero cu care va juca la US Open 2015.

Mitu s-a antrenat cu Lampard 

mitu lampard jpeg

Luni încep meciurile de pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem din 2015. România are o singură reprezentantă azi, Andreea Mitu, care va juca cu Tereza Smitkova, locul 100 WTA. Până la întâlnirea cu  cehoaica, Andreea s-a ”antrenat” cu vedeta celor de la New York City FC, fotbalistul Frank Lampard, cu care s-a întâlnit la un eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net