Eliza Samara a dat paleta de ping-pong pe pistol

Multipla campioană europeană la tenis de masă Eliza Samara a schimbat pentru o oră paleta cu pistolul, iar rezultatele au fost remarcabile: a lovit cu precizie țintele!

Eliza Samara e gata de acțiune
Eliza Samara e gata de acțiune

„Nu mi-a fost ușor la început! Este un sport foarte greu! Nu este nici o legătură între tenis de masă și tir...aici s-a văzut că n-am stare”, a recunoscut după inedita experiență Eliza Samara. Sportiva și-a intrat rapid în ritm, a demonstrat că se pricepe și a mărturisit că aventura a dus-o cu gândul la filmele de acțiune cu personaje celebre. ”Sută la sută sunt mai periculoasă cu paleta, decât cu pistolul. Fac mai multe victime... M-am simțit un pic ca într-un film cu James Bond, doar că l-aș vrea partener pe Rafael Nadal”, a mai spus jucătoarea originară din Constanța pentru Sports Net.

Eliza Samara, în poligon
Eliza Samara, în poligon

2021 a fost un an bun pentru Eliza Samara (33 de ani),  care a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene individuale de la Varșovia, în iunie, și argint cu echipa României, în toamnă, la Cluj-Napoca. Iar 2022 a început, de asemenea, bine pentru sportiva originară din Constanța. Merge ”ceas” în Liga Campionilor, cu polonezele de la Tarnobrzeg, cu care s-a calificat în penultimul act al competiției europene și așteaptă cu încredere turneul continental individual, din Germania. „Vreau să-mi apăr medalia la Munchen și sper să merg și mai departe, să cuceresc aurul european”, mărturisește multipla noastră campioană. Turneul European de la Munchen va avea loc în luna august, în perioada 13-21. Eliza Samara este una dintre puținele jucătoare de tenis de masă din lume care are în palmares medalii de aur cucerite la Campionatele Europene la toate probele posibile: două titluri cu echipa și câte unul la simplu, dublu feminin și dublu mixt.

Eliza Samara a ieșit de cinci ori campioană europeană la tenis de masă
Eliza Samara a ieșit de cinci ori campioană europeană la tenis de masă

În luna aprilie, Eliza ar fi trebuit să joace, alături de colegele ei, și la Campionatele Mondiale pe echipe, în China, dar organizatorii au decis, din cauza contextului pandemic, să anuleze competiția. Drept urmare, va fi stabilită data de desfășurare pentru anul 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net