Emma Răducanu continuă cursa la Transylvania Open

Ultima actualizare:

    Emma RăducanuFOTO: Facebook/ Transylvania Open
Emma RăducanuFOTO: Facebook/ Transylvania Open

Emma Răducanu continuă cursa la Cluj-Napoca, după o victorie fără dubii împotriva unei jucătoare care i-ar putea fi compatrioată: românca Ana Bogdan.

Cu tată român și mamă chinezoaică, Emma a recunoscut mereu că se simte perfect în țara noastră, iar toate declarațiile și acțiunile ei din ultimele zile confirmă acest lucru. Pe plan sportive, s-a calificat în sferturile Transylvania Open, după 6-3, 6-4 cu Ana Bogdan (a fost prima ei victorie împotriva unei românce în WTA), însă și pe plan sufletesc ea se simte foarte bine. De fapt, s-ar putea spune că se simte ca acasă, așa cum au remarcat și ziariștii britanici, care se tem ca dovezile de iubire pe care le primește din România să nu o facă pe Emma să dorească să joace pentru țara noastră în Fed Cup. "Răducanu a vorbit despre cum jucătoarele române - mai numeroase decât cele britanice în circuit - au fost prietenoase şi au luat-o sub aripa lor", a scris, miercuri, dailymail.co.uk. Aceeași publicație notează că, deşi jucătoarea susţine că ”indiferent de rădăcinile ei multiculturale, Răducanu este în mare parte un produs englez şi nu va reprezenta pe nimeni altcineva”, există posibilitatea ca vedeta pe care Marea Britanie a decoperit-o de curând să fie atrasă de ideea de juca pentru echipa României de FedCup.

Totuși, Emma Răducanu pare extrem de recunoscătoare britanicilor pentru susținerea pe care i-au acordat-o în carieră, iar gestul ei făcut după cucerirea titlului la US Open spune totul: “Trofeul US Open este la National Tennis Centre la Londra. M-am gândit că LTA a făcut multe pentru mine şi am vrut să îl aibă ca un semn de mulţumire”, a afirmat ea, ieri, la Cluj-Napoca.

Tot ieri, dar după închiderea ediției, a jucat în turul secund și Simona Halep. Aceasta a întâlnit-o pe rusoaica Varvara Graceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net