Emma Răducanu, eliminată de problemele de respirație


    Emma RăducanuFOTO: EPA
Emma RăducanuFOTO: EPA

Povestea de succes scrisă la Wimbledon de britanica de origine română Emma Răducanu s-a încheiat în optimile de finală. Puștoaica de 18 ani s-a retras din cauza problemelor de respirație.

Emma, care în turul al treilea o eliminase pe Sorana Cîrstea, a fost nevoită să abandoneze în meciul cu australianca Ajla Tomljanovic, la scorul de 4-6, 0-3. La 0-2 în setul secund, ea a început să ducă mâna la stomac şi să respire cu greutate. În timpul ghemului al treilea, pe serviciul adversarei, Emma Răducanu a cerut intervenţia personalului medical pentru pauza care urma. După acel ghem disputat şi pierdut, ea a primit tratament pe teren, apoi a mers la vestiare. Numai că nu a mai revenit de acolo, așa că arbitrul de scaun a anunţat că jucătoarea născută în Canada din tată român și mamă chinezoaică, dar care locuiește în Anglia, a abandonat.

Debutantă pe tabloul principal al unui Grand Slam, după ce a primit un wild card, Emma Răducanu, locul 338 WTA, a devenit, la 18 ani, cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care ajunge în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon în Era Open. Ea rămâne după acest turneu cu un premiu de 211.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA, care o vor propulsa pe locul 175 WTA, cel mai bun din carieră. Totul grație victoriilor obținute în fața rusoaicei Vitalia Diatcenko, cehoaicei Marketa Vondrousova şi Soranei Cîrstea.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg