Emotionant! C─ât─âlina Ponor a spus adio gimnasticii!

simeon stalpnicul png
Cătălina a fost aplaudată minute în șir de publicul mexican

Gimnasta C─ât─âlina Ponor a participat la ultimul concurs din carier─â, ├«n Mexic, la ÔÇŁAbierto Mexicano de GimnasiaÔÇŁ, o competi┼úie care a ├«mbinat ┼či conceptul de gal─â demonstrativ─â.

┬áLa 30 de ani, din care peste 25 dedica┼úi gimnasticii, C─ât─âlina Ponor pune punct unei cariere ├«n care a adunat 23 de medalii la competi┼úii de anvergur─â ÔÇô cinci la JO, cinci la CM ┼či 13 la CE.

C─ât─âlina Ponor ┼či Vlad Cotuna au reprezentat Rom├ónia la cea de-a ┼čaptea edi┼úie a concursului din Mexic, ├«ns─â emo┼úiile ┼či lacrimile i-au apar┼úinut doar C─ât─âlinei, care a performat pentru ultima dat─â ├«n carier─â.

Ea a ├«ncheiat concursul cu medalia de argint la individual compus (40.300 puncte), iar pe podium au mai urcat Yessenia Ferrera (40.400, medalie de aur, Cuba) ┼či Angelina Melnikova (40.050, Rusia).

simeon stalpnicul png
Cătălina Ponor a luat argintul la individual compus în Mexic

C─ât─âlina Ponor a c├ó┼čtigat ┼či medaliile de aur la b├órn─â ┼či sol ┼či a fost aplaudat─â minute ├«n ┼čir de miile de spectatori la ceremonia de premiere.

simeon stalpnicul png
C─ât─âlina, emo╚Ťioant─â la finalul ultimului ei concurs

ÔÇŁ┼×i a┼ča am ├«ncheiat o carier─â de 26 de ani. Mul┼úumesc, domnul Sandu (Lucian Sandu, antrenorul ei ÔÇô n.r.), pentru faptul c─â a┼úi fost l├óng─â mine timp de 15 ani ┼či a┼úi r─âmas p├ón─â la final f─âr─â s─â m─â dezam─âgi┼úi. Mul┼úumesc tuturor celor care a┼úi stat al─âturi de mine ┼či pentru toat─â ├«ncurajarea ┼či suportul acordat. Mul┼úumesc, Mexic, pentru toat─â iubirea pe care am primit-o azi la concurs. M├óine urmeaz─â Gala ┼či partea cea mai frumos─â ├«n care to┼úi ne distr─âm ┼či lumea ne poate vedea ┼či altfel dec├ót ├«n competi┼úii. V─â mul┼úumesc ┼či v─â iubescÔÇŁ, a scris C─ât─âlina Ponor pe Facebook, dup─â ├«ncheierea concursului de s├ómb─ât─â.

simeon stalpnicul png
C─ât─âlina Ponor, la ultimul concurs din carier─â

ÔÇŁE ultimul concurs al C─ât─âlinei Ponor! Toat─â lumea o aplaud─â pentru cariera impresionant─â, pentru gimnastica frumoas─â pe care a oferit-oÔÇŁ, a scris ┼či FR Gimnastic─â ├«ntr-un mesaj.

Ponor ├«┼či anun┼úase retragerea ├«nc─â din luna octombrie, ├«n timpul Campionatului Mondial de la Montreal. ÔÇŁ├Ämi voi termina anul cu concursurile mici ┼či demonstra┼úiile deja planificate, dup─â care din decembrie voi urma alt curs al vie┼úiiÔÇŁ, spunea gimnasta la acea vreme.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
catalin chirila jpg
Ana Bogdan, Facebook jpg
Rapid, Sportpictures jpg
FCSB, Sportpictures jpg
Marius Croitoru, suspendat (Sportpictures) jpg
Paige Spiranac, Instagram jpg