Eroinele Irina Begu și Monica Niculescu au cuvântul: ”Cu așa galerie nu ai cum să pierzi”

image
Echipa de Fed Cup a Romaniei in victoria cu 3-2 din CehiaFOTO: Facebook

Irina Begu și Monica Niculescu, eroinele calificării României în semifinalele Fed Cup, erau extrem de emoționate la interviurile de după obținerea victoriei din meciul de dublu.

Iată ce a declarat Irina Begu la Telekom Sport: ”Totul a fost posibil datorită Simonei. Am ajuns în această postură, 2-2, am putut să intrăm şi să dăm tot ce e mai bun. Nu a fost uşor pentru că emoţiile erau foarte mari. Ne-am dorit din tot sufletul, am fost în această postură şi acum trei ani şi nu ne-am calificat, am pierdut acasă. Însă cu această galerie e greu să cedezi o secundă şi le mulţumim pentru asta. Monica a fost peste tot astăzi, m-a ajutat enorm în toate situaţiile, mai ales în primul set, în care eu mă simţeam foarte neîncrezătioare, îmi doream enorm să o ajut şi nu puteam. În setul al doilea am început să mă relaxez şi am spus că nu avem nimic de pierdut, doar de câştigat şi mă bucur că am luptat pentru fiecare punct. Deocamdată nu realizez ce s-a întâmplat în seara aceasta, nu-mi vine să cred, dar probabil în câteva ore voi realiza şi mă voi bucura mai mult. Sincer, mă simt epuizată”, a declarat Irina Begu.

Monica Niculescu a declarat la Telekom Sport: ”Ne-am dorit foarte mult, am jucat foarte bine şi îmi era teamă că nu o să fie bine, dar… Îmi doream foarte mult să terminăm din simpluri pentru că jucam cu echipa numărul 1 mondial. Mie mi s-a părut că am jucat grozav astăzi. Atâţia oameni să vină aici, la Ostrava, pentur noi, e minunat! Ne-au ajutat extrem de mult, nu puteam fără ei. Mi-era teamă, pentru că obosidem la un moment dat, mi-era teamă că nu mai puteam să o ajut pe Irina, dar am reuşit, publicul m-a ajutat”, a declarat Monica Niculescu.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg