EXCLUSIV Despărțire șoc: Ana Bogdan și Norris Măgeanu nu mai sunt împreună

Ultima actualizare:
Ana Bogdan si logodnicul ei, Norris Măgeanu, la petrecerea jucătoarelor de la Monterrey
Ana Bogdan si logodnicul ei, Norris Măgeanu, la petrecerea jucătoarelor de la Monterrey

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sportul românesc a devenit istorie în apropierea căsătoriei. Povestea de iubire dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-a încheiat după trei ani.

Nimic nu prevestea finalul a ceea ce părea a fi una dintre cele mai solide relații din sport. Ana Bogdan (27 de ani) nu este doar una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România – tocmai revenise în acest an în Top 100 mondial – dar și una dintre cele mai frumoase sportive din circuit. Norris Măgeanu (44 de ani), președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, este un adevărat playboy autohton, cu multe cuceriri la activ, dar care părea că și-a găsit iubirea vieții în tenismena originară din Sinaia. Au devenit un cuplu la începutul anului 2017, iar în același an, la 29 aprilie, s-au logodit.

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit. Erau logodiți din 29 aprilie 2017

"Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi. Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ. Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă. Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: «Am făcut-o!» Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!”, scria pe Instagram, fericită, jucătoarea de tenis.

De atunci au fost de nedespărțit, Norris însoțind-o pe sportivă la fiecare turneu, indiferent pe ce continent se desfășura acesta.

Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnă
Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnă

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit la finalul lunii martie 2020

Totul s-a încheiat, însă, conform prietenilor comuni ai celor doi, acum vreo trei săptămâni, în jurul datei de 27 martie, când cei doi s-au despărțit. Chiar dacă nu au făcut un anunț public, există toate semnele că drumurile lor s-au despărțit și că nu e vorba doar de niște zvonuri răuvoitoare: Norris Măgeanu și-a actualizat statusul la Facebook din ”într-o relație” în ”singur”, iar Ana a șters toate fotografiile de pe Instagram în care era alături de fostul ei logodnic. Și erau foarte multe. În plus, dovada cea mai elocventă este că ea nu mai poartă inelul de logodnă, pe care îl avea inclusiv în timpul meciurilor și pe care îl purta inclusiv la jumătatea lunii trecute, când se antrena la stadionul Tineretului alături de Jaqueline Cristian. O fotografie postată pe Instagram la 8 aprilie dovedește acest lucru, ca și faptul că Ana petrece izolarea impusă de pandemia de coronavirus acasă, la Sinaia, alături de familia sa, în loc să stea cu Norris Măgeanu, ca în trecut.


    Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnăFOTO: Instagram
Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnăFOTO: Instagram
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net