EXCLUSIV Frumoasa Ana Bogdan are un nou iubit celebru. Actualul e amic cu fostul

image
Simone Tempestini, iubitul Anei Bogdan, e pilot de raliuri

Frumoasa Ana Bogdan (27 ani), locul 92 WTA, are o viață personală tumultuoasă în această perioadă. După patru ani de relație cu Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Ana a făcut o schimbare. S-a despărțit de acesta, în urmă cu două luni, dar nu a stat prea mult singură.

Zilele trecute, Ana a fost văzută în compania unui apropiat chiar al fostului iubit, pilotul Simone Tempestini (26 ani), unul dintre cei mai apreciați sportivi din automobilism. Apropierea acestuia de Norris Măgeanu nu pare să fie o problemă, chiar dacă situația e cumva delicată.

Cine este Simone Tempestini, iubitul Anei Bogdan

Simone Tempestini este fiul unui mare pilot italian, Mario Tempestini. El a venit în România alături de tatăl său, concurând în campionatul național de raliuri din 2009. S-a îndrăgostit de țara noastră și s-a stabilit aici, luând și cetățenia română, astfel că reprezintă România în competițiile internaționale. Este considerat cel mai valoros pilot român al momentului, cucerind trei titluri naționale, în 2015, 2016 și 2018. De asemenea, din 2013 participă la cursele internaționale. În 2016 a fost campion mondial de juniori la raliuri.

image
Simone Tempestini, iubitul Anei Bogdan, e pilot de raliuriFOTO: Instagram

Norris Măgeanu: ”Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația”

La puțin timp după despărțirea de Ana Bogdan, fostul iubit a dezvăluit care a fost cauza rupturii. „Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat trei ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă. E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a explicat Norris Măgeanu, pentru gsp.ro.

În urmă cu ceva timp, Ana Bogdan a profitat de o perioadă de vacanţă după terminarea sezonului de tenis și a fost copilot chiar pentru Simone Tempestini, la Raliul Bucureștiului. Cei doi nu au participat atunci la concursul official, ci au preferat să facă show pentru fani.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
accident motilor buun jpeg
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg