EXCLUSIV: Portughezii au vrut să-i scoată pe români de pe stadion!?

Conform protocolului FIRA.AER şi IRB, forurile european şi mondial, organizatorii unui meci din Cupa Europeană a Naţiunilor, competiţie care contează şi ca preliminarii la Cupa Mondială, trebuie să permită accesul echipei vizitatoare pe terenul de joc, la aceeaşi oră la care se dispută întâlnirea (se face acomodarea în acest fel).

Ajunşi la Stadio Universitario din Lisabona, oficialii echipei României au fost din nou şicanaţi. Cum dimineaţă a plouat, portughezii au lăsat de înţeles că nu vor permite accesul echipei noastre pe terenul de joc! Conform regulamentului, o asemenea decizie se ia doar atunci când gazonul este afectat de zăpadă sau de ploaie, ceea ce nu este cazul acum.

Deranjat de atitudinea portughezilor, managerul sportiv al echipei noastre, francezul Robert Antonin a devenit ameninţător – a lucrat la Asociaţia Europeană de Rugby. În cele din urmă portughezii au cedat şi i-au lăsat pe „stejari” să-şi facă antrenamentul, cel condus de căpitanul Sorin Socol.

Acest episod nu a fost singurul, lusitanii uitând să aducă la teren apă şi saci de placaj. Antonin a intervenit din nou. A pus mâna pe mobil, a dat câteva telefoane şi au fost aduse câteva bacsuri de apă plată. Sacii de placaj nu i-a mai văzut nimeni până la finalul antrenamentului.

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
petromidia
image
image
image
image
Irina Begu, EPA jpg
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg