Fetele de la Oltchim «se dau» cu maşini nemţeşti!

simeon stalpnicul png

Dacă la fotbal în aproape orice parcare de club găseşti ultimele modele de maşini, la handbal lucrurile stau altfel. „Galacticele" de la Oltchim, semifinaliste ale Ligii Campionilor, sunt departe de nivelul fotbaliştilor.

Sexy Nechita vrea BMW X6

Frumoasa Ada Nechita vrea să îşi cumpere un BMW X6, o maşină de lux al cărei preţ mediu de pornire ajunge la 60.000 de dolari.

Handbalista a testat în vacanţa de vară adrenalina oferită de caii-putere ai unei motociclete, iar senzaţiile tari au determinat-o, se pare, să îşi caute o maşină puternică pe măsura personalităţii sale.

Stanca merge cu o «broscuţă»

Cel mai inedit model de maşină dintre „galactice" îl are pivotul Ionela Stanca. Aceasta este posesoarea unei „broscuţe" Volkswagen Beetle, o maşină care poate ajunge la 25.000 $ dacă are dotări full-option.

Oana Manea are Passat

Pivotul Oana Manea conduce un bolid Volkswagen Passat alb, ce poate atinge lejer 200 de km/h. Narcisa Lecuşanu are un model asemănător, dar de culoare neagră.

Beşe are Mercedes

„Port-drapelul" României la JO din 2008, Valeria Beşe conduce un Mercedes E 220, achiziţionat anul trecut la mâna a doua din Germania.

Deşi în 2001 a fost victima unui grav accident de circulaţie în urma căruia a suferit multiple traumatisme şi a avut gâtul imobilizat aproape o lună, Valeria nu se teme să fie la volan şi se consideră o şoferiţă model.

Vizitiu şi Neagu n-au încă permis

Patricia Vizitiu şi Cristina Neagu merg pe jos la antrenamente şi la meciuri. „Când voi avea puţin timp liber să îmi iau carnetul de şofer, îmi voi lua probabil şi un Jeep, pentru că drumurile din România se pretează la asta", ne-a spus Patricia.

Lotul pietonilor e completat de trei ucrainence, Regina Şimkute, Olga Vaşciuk şi Anastasia Pidpalova, dar şi de Roxana Han.

Luca, clientă la taxi

Două din cele mai importante piese din angrenajul Oltchimului, portăriţa Paula Ungureanu şi căpitanul Steluţa Luca preferă să meargă cu taxiul.Ultima dispune de un BMW X3, pe care îl conduce însă Andrei Luca, soţul ei şi în acelaşi timp vicepreşedintele grupării vâlcene.

Meiroşu, Szücs şi Elisei, între Golf 4 şi Golf 5

simeon stalpnicul png

Volkswagen Golf şi-a găsit multe admiratoare în rândul handbalistelor de la Oltchim, Adina Meiroşu, Talida Tolnai, Gabriella Szücs şi Valentina Elisei sunt doar câteva din vedetele care au ales acest model.

Ele alegând fie Golf 4, primele două, fie Golf 5, celelate două.

Mai citeşte:

Maier şi Beşe, la Oltchim până în 2012

Florin Costea i-a făcut galerie Adei Nechita

Florin Costea marchează la Ada Nechita!

«Galacticele» de la Oltchim, aşa cum nu le ştiaţi!

Ada Nechita, fotomodel în China!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Acțiune de amploare de tip Blitz pe șoselele din Vâlcea Foto IPJ Vâlcea jpg
usa hot apartament
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg