Fiica luptătorului Floyd Mayweather, reţinută după ce a înjunghiat o femeie


    Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather
Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather

Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather, a fost reţinută, sâmbătă, după ce a înjunghiat o femeie de 25 de ani, informează dailymail.co.uk.

Incidentul a avut loc la locuinţa din Texas a rapper-ului Kentrell DeSean Gaulden, 20 de ani, cunoscut ca YoungBoy Never Broke Again sau ca NBA YoungBoy. 

Iyanna ar fi avut o relaţie cu Kentrell DeSean Gaulden, care ar fi fost ruptă la finalul anului trecut. Victima, Lapattra Lashai Jacobs, este mama copilului rapper-ului.

Kentrell DeSean Gaulden şi Lapattra Lashai Jacobs erau la locuinţa acestuia, când Iyanna Mayweather a sosit şi ea, susţinând că este logodnica rapper-ului şi cerându-i lui Jacobs să plece.

Jacobs a luat-o de păr pe Mayweather ca să o dea afară, apoi conflictul s-a mutat în bucătărie, unde Iyanna a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra, informează news.ro.

Victima a ajuns la spital, unde medicii au stabilit că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol. Iyanna a fost reţinut şi eliberată ulerior pentru o cauţiune de 30.000 de dolari. Ea va fi audiată, luni, de un judecător. Şi YoungBoy a fost reţinut iniţial, dar a fost pus în libertate după scurt timp. Iyanna este fiica lui Floyd Mayweather, 43 de ani, din relaţia cu Melissa Brim.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg