Florin Călinescu faţă în faţă cu Radu Banciu, duminică, de la 15:30, în direct la Look Plus

Ultima actualizare:

Fanii fotbalului sunt invitaţi duminică, la Fotbal All Inclusive, emisiunea maraton de fotbal LIVE cu Radu Banciu pe Look Plus şi lookplus.ro, invitat fiind Florin Călinescu, care promite un dialog spumos despre fotbal, politică și politica fotbalului.

Doi clasici ai televiziunii din România din nou față în față într-un studio, înaintea unui derby al finalului de an: Viitorul-FCSB. 

Cea mai lungă emisiune din media, Fotbal All Inclusive, și cea mai spectaculoasă dezbatere sportivă a sfârșitului de an, duminică, de la 15.30, în sports-barul Champions de la Marriot.

Vasile Stângă, golgheterul all time al handbalului masculin românesc, vine alături de Radu Banciu pentru o analiză la rece  a evoluției României la Mondialele din Japonia.

Ne pregătim pentru apusul handbalului feminin românesc?

Este de vină Thomas Ryde, trebuie să demisioneze președintele federației?

Ce s-a întâmplat la Corona Brașov?

Rusia a fost suspendată din toate competițiile sportive pentru dopaj.

O discuție documentată despre performanță, dopaj și controversele sportului, alături de fostul mare handbalist Vasile Stângă și Pierre Joseph de Hillerin, fost director al Institutului pentru cercetare în sport.

Ilie Dobre, cel mai cunoscut comentator radio din România, vine la Fotbal All Inclusive pentru a povesti cum a devenit deținătorul recordului mondial pentru cel mai lung "gooool" într-o transmisiune directă.

Programul și invitații emisiunii:

  • 15.30-16.30 Vasile Stângă și Pierre Joseph de Hillerin (prin telefon)
  • 16.30-20.30 Florin Călinescu
  • 18.30-20.30 Ilie Dobre
  • 20.30-22.30 Viitorul-FCSB

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis, Liga Naţională de baschet sau cursele de Formula 1.

image
image
image
image
image
image
sut 3 jpg
roland garros gettyimages 1278043701 jpeg
hagi petrescu jpg
Simona Halep jpg
alexia carutasu tragere la sorti jpg
Ştefan Radu FOTO SS Lazio