Florin Mergea şi Rohan Bopanna, ultimii sosiţi, primii calificaţi!

image
Florin Mergea şi Rohan Bopanna au devenit prima pereche ajunsă în semifinalele Turneului Campionilor

Turneul Campionilor din 2015 se dovedeşte a fi o poveste de neuitat pentru Florin Mergea şi Rohan Bopanna. Calificaţi în ultima secundă la această competiţie, cei doi au devenit prima pereche care şi-a asigurat locul în semifinalele întrecerii!

Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna au învins ieri, cu scorul de 6-3, 7-6, cuplul Jamie Murray/John Peers. Această victorie în două seturi, coroborată cu cea obţinută duminică, tot în minimum de seturi, în faţa liderilor mondiali, americanii Mike şi Bob Bryan, a transformat perechea româno-indiană în primul cuplu calificat matematic în semifinale înaintea ultimei etape! Pentru fostul lider mondial al juniorilor de la începutul anilor 2000, Florin Mergea, performanţa este cu atât mai importantă cu cât el s-a reapucat de tenis abia acum patru ani, la insistenţele soţiei, Daiana, cea care este autoarea morală a acestui parcurs de excepţie al românului în tenisul mondial. 

Ultimul meci din grupă va fi, pentru Mergea şi Bopanna, joi, contra perechii italiene Simone Bolleli/Fabio Fognini. Până acum, prin cele două victorii, Mergea şi partenerul său şi-au asigurat 400 de puncte ATP şi un premiu total de 146.000 de dolari, banii urmând să se împartă între ei. Pentru Mergea, aceasta este prima participare la Turneul Campionilor, în vreme ce Bopanna participă pentru a treia oară. În 2012, el a jucat şi finala, alături de compatriotul său, Mahesh Bhupathi.

Horia Tecău joacă miercuri, de la ora 20.00

image

Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer vor juca miercuri (18 noiembrie) la Turneul Campionilor, în etapa a doua. Învingători în primul meci, în care au câştigat în două seturi cuplul Zimonjic/ Matkowski, Tecău şi partenerul lui vor juca împotriva celorlalţi câştigători din prima rundă, Ivan Dodig şi Marcelo Melo. Acesta din urmă e chiar liderul mondial al clasamentului de dublu, fiind cel care i-a depăşit, după trei ani, pe fraţii Bryan. Meciul va fi în direct pe DigiSport 2. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
montaj factor postal la pacanele in agentia loto 1 jpg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg