Floyd Mayweather îşi vinde un bolid de 4.000.000 €

23 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Mayweather se desparte de una dintre maşinile sale FOTO: Twitter

Pugilistul american Floyd Mayweather a luat decizia de a renunţa la una dintre „bijuteriile” sale pe patru roţi. Neînvins în cariera profesionistă, boxerul a anunţat că îşi scoate la licitaţie maşina sport Koenigsegg Trevita. Preţul de pornire: 4 milioane de euro.

Conform unor surse din apropierea sportivului de peste Ocean, el a recurs la acest gest pentru a plăti taxele restante la statul american. Licitaţia la care va fi vândută maşina fabricată în 2010 va avea loc la Monterey, în perioada 16 - 19 august.

Legendarul boxer are restanţe la plata impozitelor de aproape 19 milioane de euro şi ele datează din 2015, iar acum a intrat într-un program de eşalonare a plăţilor. Vinderea bolidului de lux este unul dintre paşii conveniţi cu fiscul american. Suma foarte mare datorată din 2015 este direct legată de bursa de peste 150 de milioane de euro obţinută în acel an în urma meciului câştigat cu Pacquiao. Acum, Mayweather se află în faţa unei noi burse colosale – peste 250 de milioane de euro – pe care ar urma să o încaseze în urma meciului cu luptătorul de UFC McGregor. Numai că deşi banii îi bat la uşă, lupta fiind pe 26 august, fiscul e intransigent în privinţa ratelor. 

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg