Forfait-ul lui Carter, o lovitură dură pentru All Blacks

Socotit cel mai bun mijlocaş la deschidere în acest moment, Dan Carter a devenit indisponibil până la finalul Cupei Mondiale de rugby, competiţie pe care Noua Zeelandă o găzduieşte până în 23 octombrie. "Evident, noi suntem devastaţi pentru Daniel. A muncit mult şi din greu pentru a fi în formă la această competiţie", a declarat antrenorul echipei Noii Zeelande, Graham Henry. 

Dan Carter s-a confruntat cu tot felul de accidentări în ultimii ani. În iarna 2008-2009, pe când juca la Perpignan, unde a fost coleg cu internaţionalii români Marius Tincu şi Ovidiu Toniţă, el a devenit indisponibil până în vară. Extrem de conştiincios, el a rămas alături de echipă, înaintea finalei pe care catalanii au câştigat-o ajutându-i pe colegii săi de post la exersarea loviturilor de ţintă (transformări). 

Atunci când a aflat vestea, mama jucătorului a plâns în hohote. Nici tatăl nu a fost mai puţin afectat. Cum starea de sănătate a celor doi părinţi nu este foarte bună, ei nu au putut merge la Wellington pentru a fi alături de fiul lor.

Noua Zeelandă va juca duminică, de la ora 10.30, cu Argentina, în sferturile de finală ale Rugby World Cup.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
rafael nadal si sotia sa
Radu Mirică s-a sinucis
cub regina elisabeta doliu (1) png
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
politie austria viena foto shutterstock
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg