FOTO Sorana Cîrstea s-a jucat cu delfinii la Miami

image
Sorana Cîrstea

A devenit deja o tradiţie ca la începutul turneului de la Miami, câţiva jucători şi câteva jucătoare să fie duşi la Miami Seaquarium, acolo unde pot înota alături de delfini. Pentru prima dată la această acţiune a fost invitată şi o tenismenă din România: Sorana Cîrstea.

Jucătoarea noastră, care e cap de serie numărul 25 la Miami, a avut cele mai mari emoţii dintre toţi participanţii. Aceasta deoarece ea nu ştie să înoate. Dar totul a trecut mai uşor, deoarece alături de Sorana s-a aflat şi cea mai bună prietenă a ei din circuit, Ana Ivanovic.

Ora petrecută de tenismene în apa Delfinariului din Miami a trecut pe nesimţite. După ce au făcut-o pe dresoarele, Sorana şi celelalte patru jucătoare au trecut la poze, apoi au înotat ţinându-se de aripa delfinilor.

De ieri, la Miami au reînceput lucrurile serioase: s-a dat startul în meciurile de pe tabloul principal. Calificate direct în turul secund, Simona Halep, cap de serie 6, şi Sorana Cîrstea (25) vor intra în concurs în zilele următoare. Pentru început, şi-au aflat adversarele: Casey Dellaqua, din Australia, pentru Halep şi bulgăroaica Pironkova pentru Sorana Cîrstea.

Aseară, după închiderea ediţiei au evoluat, în primul tur, Victor Hănescu (cu olandezul De Bakker), Alexandra Cadanţu (cu Zarina Dyas) şi Monica Niculescu (cu Barbora Zahlavova Strycova).

image
Sorana Cîrstea

Cele cinci jucătoare, încântate de spectacolul din care au făcut parte

image
Cele cinci jucătoare, încântate de spectacolul din care au făcut parte
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
intuneric
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali